VOLCAN 10×42 Verrekijker – Voor Volwassene – HD – Spatwaterdicht – Met Lensdoppen, Draagtas en Nekkoord – Zwart

49,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Zie alles 10x dichterbij met de compacte VOLCAN 10×42 HD verrekijker. Eenvoudig in te stellen op ieder gezicht met de handige verstelmogelijkheden. Ook voor brildragers is deze verrekijker geen enkel probleem. De full multi-coated (FMC) lenzen samen met het BAK4 prisma zorgen voor een haarscherp beeld en levensechte kleuren. Lenskapjes, nekkoord en een handige draagtas worden met deze verrekijker meegeleverd.
Past op ieder gezicht
Waar sommige verrekijkers geen verstelmogelijkheden hebben is deze verrekijker uitstekend in te stellen op ieder gezicht. Via de knik in het midden knijp je de kijkers dichterbij elkaar als je een smaller gezicht hebt. Bij een breder gezicht duw je ze verder van elkaar af tot ze perfect op je ogen passen. Het bereik is groot waardoor je altijd een perfecte positie op deze verrekijker kan vinden.
Full Multi-coated lenzen
Deze verrekijker geeft een kraakhelder beeld met een zoom van 10x. Het kraakhelder beeld wordt geregeld via de multi-coated lenzen. De multi-coating zorgt er voor dat je minder last hebt van reflectie wanneer je door de verrekijker kijkt. Daarnaast helpt deze coating met de lichtgevoeligheid waardoor je beter kunt kijken wanneer er minder licht is. Deze coating zorgt er ook voor dat de kleuren die je ziet mooi en helder zijn.
VOLCAN verrekijker
✔ Geschikt voor ieder gezicht
✔ Kraakhelder HD beeld
✔ Inclusief draagtas en nekkoord
✔ Geschikt voor brildragers
✔ 42mm FMC objectief
✔ 10x vergroting
✔ BAK4 prisma
BAK4 Prisma
Deze VOLCAN verrekijker is gemaakt met een BAK4 prisma. Een BAK4 prisma voorkomt vertekening in de randen en verstoring in beeld. Bij een BAK4 prisma komt er veel meer licht door dan een goedkoper prisma. Hierdoor zie je alle voorwerpen haarscherp en zijn de kleuren levensecht.
Razendsnelle scherpstellen
Met de dioptrie ring bij het rechteroog stel je de verschillen tussen jouw twee eigen ogen eenvoudig eenmalig in. Vervolgens kun je de focus op ieder onderwerp razendsnel instellen. De ijzersterke metalen focus knop in het midden van de verrekijker is makkelijk met één of beide handen te bereiken. De soepele draai geeft precies genoeg feedback zodat jij jouw doel binnen no-time in focus hebt. Perfect voor vogeltjes die snel weer verder vliegen.
Makkelijk mee te nemen
Met de meegeleverde doppen beschermen je de lenzen tegen krassen. De meegeleverde draagtas zorgt voor extra bescherming tegen krassen en water. Omdat deze compacte VOLCAN dakkant verrekijker slechts 600 gram weegt hang je deze comfortabel om je nek met het meegeleverde nekkoord. Het rubberen anti-slip frame is sterk, duurzaam en comfortabel vast te houden. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat de verrekijker zomaar uit je handen valt.
Specificaties
▶ Merk: VOLCAN
▶ Prisma: BAK4
▶ Lenzen: Fully Multi Coated
▶ Gewicht: 600 gram
▶ Kleur: Zwart
▶ Glastype: HD
▶ Ooglens diameter: 20mm
▶ Lens diameter: 42mm
▶ Vergroting: 10x
▶ Geschikt voor brildragers: Ja
▶ Waterafstotend: Ja, spatwaterdicht
▶ Gasgevuld: Nee
▶ Inhoud verpakking: 1x Verrekijker, 4 x beschermdoppen, 1 x nekkoord, 1 x draagtas, 1 x handleiding, 1 x schoonmaakdoek