Vortex Crossfire HD 10x50 Verrekijker
Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker
199,00 Meer informatie

Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker

199,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 10×50 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijker goed kunt beschermen op momenten dat u de verrekijker niet gebruikt. Deze tas kunt u eenvoudig op uw borst hangen zodat u hem met één handbeweging kunt pakken.
Toepassing Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker Wanneer de Vortex Crossfire HD 10×50 in het Glasspak Verrekijker Harnas op uw borst wordt gedragen kunt u met duim en wijsvinger de tas openen om daarna meteen de verrekijker uit de tas te halen en te gebruiken. Wanneer u door de verrekijker kijkt is het belangrijk om één cirkel te zien, dit kunt u bereiken door de oculairen van elkaar af of juist naar elkaar toe te bewegen. Wanneer de cirkel één geheel is, sluit u uw rechteroog en stelt u scherp met het scherpstelwiel in het midden, bovenop de kijker.Zodra u een scherp beeld ziet opent u uw rechteroog en sluit u het linker. Nu kunt u de dioptrie-ring draaien totdat u ook een scherp beeld ziet met het rechteroog. De dioptrie-ring vindt u voorbij het oculairrubber van het rechteroog. Wanneer u een scherp beeld ziet kunt u uw oog openen en is de Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker klaar voor gebruik.
Ook is het mogelijk om de afstand tussen uw ogen en het oculair te vergroten door aan de oculairen te draaien. Deze zogenaamde Twist-Up oculairen zorgen ervoor dat u nog comfortabeler door de verrekijker kunt kijken. De maximale oogafstand is in een vloeiende beweging in te stellen tot maximaal 17mm.
Eigenschappen van de Vortex Crossfire HD 10×50 Verrekijker HD Optisch Systeem, geoptimaliseerde glaselementen voor een uitzonderlijke scherpte en een uitstekende kleurechtheid, van rand tot rand.
Fully Multi Coated lenzen, antireflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken zorgen voor een betere lichttransmissie voor meer helderheid en meer rendement in omstandigheden met minder licht.
Fase correctie, coating op het dakkantprisma verhoogt de resolutie en het contrast.
Stikstofgas gevuld en met O-ringen afgesloten om de verrekijker waterdicht te maken en om mistvorming te voorkomen.
Rubberen body, deze biedt een veilige, slipvrije grip en duurzame bescherming.
Schokbestendig, ontworpen om de grootste schokken te weerstaan.
Twist-up eyecups.
Dioptrie aanpassing bij rechter oculair.
Levenslange garantie Vortex garandeert onvoorwaardelijk een goedwerkend product, levenslang. U kunt rekenen op de beste kwaliteit producten, met een zeer gedetailleerde afwerking. Mocht er onverhoopt een mankement optreden, bent u gedekt door de VIP garantie.