Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Zwart/Groen

240,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Moeite met het inschatten van de hole? De Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om het beste gebied te zoeken, om de nauwkeurige afstand te vinden die je moet weten.
Laserafstandsmeter voor de jacht – De software algoritme afstandsmeter ontwikkeld voor de jacht en boogschieten toont de horizontale afstand en hoek gecompenseerde afstand, verticale afstand in een rechte lijn en snelheid tot je doel binnen ±1m, hoek en 6x vergroting, 7 graden veldhoek, afstandsbereik 5 -800 m.
Werkt in regen- en mistmodus – Regenmodus – Werkt geweldig in regen en mist. Deze modus wordt voornamelijk gebruikt om regenachtige en mistige omstandigheden te meten. Door de invloed van regendruppels op een regenachtige dag kunnen de regendruppels enkele ongeldige waarden weergeven, zodat de resultaten van de prioriteit op afstand zinvol zijn.
LICHTGEWICHT EN GEBRUIKSAANWIJZING – Compact ontwerp en zakformaat (110*65*38 mm), licht gewicht (160 g), geschikt voor de jacht en buitenactiviteiten; GEBRUIKSAANWIJZING: Druk op de modusknop om van modus te wisselen, druk 2 seconden op de “MODE”-knop om te wisselen tussen “meters” en “yards”.