De FEDEC Laser afstandsmeter is een handig en betrouwbaar gereedschap dat je helpt bij het meten van afstanden met een bereik van maar liefst 40 meter. Of je nu een professional bent die nauwkeurige metingen nodig heeft of een doe-het-zelver die graag klusprojecten uitvoert, deze afstandsmeter is een onmisbaar hulpmiddel.
Groot bereik
Met een bereik van 40 meter kun je moeiteloos lange afstanden meten zonder dat je extra hulpmiddelen nodig hebt. Dit maakt het ideaal voor zowel binnenals buitentoepassingen.
Hoge nauwkeurigheid
Met een nauwkeurigheid van tot 2 mm kun je erop vertrouwen dat je metingen precies zijn. Dit is vooral handig bij het uitvoeren van precisieklussen waarbij elke millimeter telt.
635 laserdiode
De afstandsmeter maakt gebruik van een krachtige 635 laserdiode die zorgt voor een duidelijke en scherpe laserstraal. Hierdoor kun je eenvoudig en nauwkeurig meten, zelfs in omgevingen met weinig licht.
Eenvoudig in gebruik
Deze afstandsmeter is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met slechts een paar knoppen kun je moeiteloos afstanden meten en schakelen tussen verschillende meeteenheden, zoals meters, inches en voeten.
Specificaties:
Bereik: 40 meter
Nauwkeurigheid: tot 2 mm
Laserdiode: 635 nm
Meeteenheden: meters, inches, voeten
Batterijtype: AAA (niet inbegrepen)
Automatische uitschakeling na 3 minuten inactiviteit
Tips voor gebruik: Zorg ervoor dat het meetoppervlak schoon en vlak is voor nauwkeurige metingen. Richt de laserstraal altijd op het doelobject om de meest precieze meting te verkrijgen. Maak gebruik van de verschillende meeteenheden om aan je specifieke behoeften te voldoen. Bewaar de afstandsmeter op een veilige plaats en bescherm het tegen stoten en vallen om schade te voorkomen.