LOUVAINS® Golf Afstandsmeter – Rangefinder Golf – Golf Verrekijker 600M – Golf Accessoires – Afstandsmeter Laser – Rangefinder – Afstandsmeter Digitaal

99,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Louvains Golf Afstandsmeter is de bestseller in de golfbranche vanwege zijn vele unieke kenmerken die ervoor zorgen dat het product ideaal is voor golfers en bergbeklimmers. Met een kijkrange van 600 meter is deze Range Finder geschikt voor elke baan. Naast de afstand tot de vlag laat deze Louvains Range Finder ook de helling van de baan en de bijbehorende bal snelheid zien. Hiermee kunnen golfers rationele veranderingen aanbrengen in hun spel, waardoor ze eerder hun gewenste birdie kunnen slaan. Daarnaast biedt de HD-lens met zoombereik tot 6 keer een nauwkeurige en onmiddellijke berekening van de afstand. De waterproof constructie maakt het tevens geschikt voor alle weersomstandigheden en de krachtige batterij gaat tot 10 uur mee.
De Louvains Golf Afstandsmeter heeft tal van unieke kenmerken die ervoor zorgen dat het ideaal is voor golfers en bergbeklimmers. Een aantal van deze kenmerken zijn:
Accurate afstandsmeting tot 600 meter met een tolerance van maximaal 0,3 meter.
Waterproof design dat ideaal is voor gebruik in alle weersomstandigheden.
Krachtige batterij die tot 10 uur meegaat.
Lichtgewicht, compact design en een duurzaam aluminium body.
Specificaties
Met deze meetinstrumenten kun je een meetbereik van 5 tot 600 meter afleggen met een snelheid van 18 tot 300 kilometer per uur. De meetnauwkeurigheid bedraagt ±5 kilometer per uur en de meettijd varieert tussen 0,1 en 0,3 seconden. Eenheden kunnen worden geselecteerd tussen mijlen en yards, het laserlichttype is 905nm. Verder heeft het objectief een kaliber van 22mm met een oogreliëf van 3,8 mm.