Digitale Microscoop met LCD scherm 50 tot 1000X vergroten, met verlichting en FullHD video opname. Inclusief MicroSD-kaartlezer

84,64

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Onderzoek de kleinste voorwerpen, of gebruik de microscoop bij het repareren van kleine onderdelen in bijvoorbeeld horloges, telefoons en printplaten. Handig voor u, maar ook leuk en leerzaam voor kinderen!
Digitale microscoop met oplaadbare accu De digitale microscoop is voorzien van een 2600mAh oplaadbare li-ion accu die eenvoudig met de meegeleverde USB-kabel wordt opgeladen. Om de microscoop op te laden is een USB-oplader nodig (niet inbegrepen). Elk type USB-oplader voldoet. U kunt ook een USB-poort van een laptop/pc/tv/mediaspeler gebruiken om de microscoop op te laden. Dankzij de oplaadbare accu is de microscoop draadloos te gebruiken.
50 tot 1000x inzoomen Deze digitale microscoop stelt u in staat om 50 tot 1000 keer in te zoomen. Door het plateau omhoog of omlaag te brengen kan worden in- en uitgezoomd. De maximale afstand van het plateau tot de lens is 10 cm. Dit geeft voldoende ruimte om te werken aan bijvoorbeeld een horloge of een printplaat en om een werkstuk te verplaatsen onder de microscoop.
Door het plateau dichter bij de lens te brengen kunt u inzoomen.
Foto’s en video’s maken met de digitale microscoop De microscoop kan worden voorzien van een MicroSD(HC of XC) geheugenkaart van maximaal 128 GB en een snelheid van minimaal class 10. Hierop worden de gemaakte foto’s en video’s opgeslagen. Een geheugenkaart van 16GB geeft genoeg ruimte voor ongeveer 160 minuten aan video-opnames in FullHD. Een MicroSD-geheugenkaart is niet inbegrepen.
Foto’s en video’s kunt u bekijken op de microscoop of via de meegeleverde microSD-geheugenkaartlezer op een laptop of pc.
Let op: u kunt met uw laptop of pc geen verbinding maken met de microscoop om via de microscoop live mee te kijken of om opnames te bekijken.
Specificaties en kenmerken 4,3 inch beeldscherm (10,9 cm diagonaal)
FullHD Video, 1080×1920 25 fps
Oplaadbare 2600mAh li-ion accu
Tot 128 GB geheugen mogelijkheid d.m.v. MicroSD (niet inbegrepen)
8 dimbare LED’s
Menukeuze in 11 talen, waaronder Nederlands
Inclusief MicroSD kaartlezer
Engelstalige handleiding (de microscoop is zeer eenvoudig in het gebruik)