Productomschrijving:
Ontdek de Fascinerende Microwereld! Met onze krachtige microscoop met 10 vergrotingsinstellingen duik je diep in de wereld van micro-organismen en ontdek je de schoonheid van de natuur op een compleet nieuw niveau. De 25X en 10X groothoek oculairen, samen met de 4X, 10X en 40X roterende objectieven, bieden verschillende vergrotingscombinaties, variërend van 40X tot 1000X. En met de unieke 2X Barlow lens breid je de vergroting uit tot een verbluffende 2000X. Ervaar de wonderen van de microwereld in al zijn pracht!
Duurzaamheid en Precisie in één: Onze microscoop is gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit, inclusief een stevige metalen basis en een robuust handvatframe dat stabiliteit garandeert tijdens het observeren. Het instelbare scherpstelwiel en de N.A = 0.65 Abbe condensor met 6-gaats irisopening zorgen voor optimale verlichting en een scherp, helder beeld. Met deze microscoop geniet je van nauwkeurige observaties, elke keer weer.
Krachtige Dubbele Verlichting (LED): Onze microscoop is uitgerust met zowel invallende als doorgelaten LED lichtbronnen, waardoor je zowel ondoorzichtige als doorschijnende monsters kunt observeren. Pas de LED’s aan naar jouw behoefte, of gebruik ze tegelijkertijd voor optimale verlichting. Werkt op 2 AA-batterijen (niet inbegrepen) of met de meegeleverde 110V netadapter voor langdurig gebruik.
Educatief en Interactief Cadeau: Deze microscoop wordt geleverd met een handige telefoonadapter, zodat je de prachtige wereld die je ontdekt kunt vastleggen en delen met vrienden en familie. De set bevat ook 10 bedieningsaccessoires en een doosje met microscoopglaasjes (10 geprepareerde glaasjes en 5 blanco glaasjes), perfect voor educatieve doeleinden. Het is het ideale geschenk voor beginners, kinderen en studenten die de wereld van de biologie willen verkennen.
Begin je Ontdekkingsreis Nu! Deze biologische microscoop is perfect voor thuisonderwijs, schoolprojecten en laboratoriumexperimenten. Verken de verbazingwekkende microwereld en laat je verwonderen door de wonderen van de natuur.
Klaar om te ontdekken? Bestel nu en begin je reis in de microwereld!