Microscoop Voor Kinderen en Volwassenen – Microscoop Camera – X2000 – LED Verlichting – Accessoires – Wit

399,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de wonderen van de microscopische wereld met onze krachtige en veelzijdige biologische microscoop!
Met een indrukwekkende vergroting van 40X-2000X biedt deze microscoop een diepgaande kijk op de fascinerende wereld van micro-organismen, weefselstructuren en nog veel meer. Het is perfect geschikt voor studenten, kinderen, volwassenen en beginners die geïnteresseerd zijn in biologie en wetenschap.
Wat maakt onze microscoop zo speciaal?
Hoge Vergroting: Onze microscoop is uitgerust met 3 achromatische objectieven (4X, 10X, 40X) en 2 oculairs (groothoek WF10X en WF25X), samen met een 2x Barlow-lens. Hierdoor kun je 10 verschillende vergrotingen bereiken, variërend van 40x tot maar liefst 2000x. De vaste verticale helling van 45 graden zorgt ervoor dat je comfortabel kunt observeren, zonder belasting voor je ogen en nek.
Dual Illumination System: De microscoop heeft zowel invallende als doorgelaten LED-verlichting met instelbare helderheid. Hiermee kun je zowel ondoorzichtige objecten van bovenaf verlichten (zoals haar, stof of bladeren) als doorzichtige objecten van onderaf. Dit maakt het gemakkelijk om een breed scala aan specimens te bekijken. Bovendien wordt de microscoop geleverd met experimentele hulpmiddelen, zodat je je eigen biologische monsters kunt maken en ontdekken.
Fijne Focus en Duurzame Constructie: De microscoop is gebouwd met een stevig metalen frame en grove/fijne focusknoppen voor nauwkeurige scherpstelling. De 0,65 NA condensor met één lens en schijf diafragma zorgt voor heldere en scherpe beelden. Dit maakt de microscoop geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud.
Compleet met Accessoires: Onze microscoop wordt geleverd met een telefoon adapter, waarmee je livebeelden op je telefoon kunt bekijken en delen met familie en vrienden. Daarnaast ontvang je 10 specimen dia’s en 5 lege dia’s, waardoor je al je biologische observaties kunt uitvoeren. De microscoop kan worden gevoed via een wisselstroomadapter of 3x 1,5 V AA-batterijen (niet inbegrepen).
Een Educatief Geschenk: Deze microscoop is niet alleen een geweldig educatief hulpmiddel voor kinderen en studenten, maar ook nuttig voor professioneel gebruik in klinisch onderzoek, fok tests en biochemische analyses. Het is een waardevol geschenk voor nieuwsgierige geesten die de mysteries van de biologie willen ontrafelen.
Begin vandaag nog met het verkennen van de microscopische wereld en breid je kennis uit. Bestel nu en ontdek wat er onder het oppervlak ligt!
Bestel nu en start je ontdekkingsreis!