FullHD camera voor dag en nacht, 10x optische- en 8x digitale zoom. Nachtkijker-nachtcamera, 300 meter nachtvisie d.m.v infrarood – incl. beschermhoes en kaartlezer

76,98

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met deze camera kunnen zowel overdag als ’s nachts bijvoorbeeld vogels of andere dieren worden gefilmd. Ook ideaal tijdens uw vakantie om video-opnames te maken van vrienden en familie, bijvoorbeeld op het strand, bij natuurwandelingen of tijdens fietstochten. Tot 300 meter afstand filmen dankzij de 10x optische zoom-lens!
Tot 300 meter zicht, ook bij nacht d.m.v nachtvisie
Hoge resolutie
10x optische zoom + 8 keer digitale zoom
Oplaadbaar via USB én een vervangbare accu!
3 Inch IPS kleurenscherm
Kan op een camerastatief/tripod worden gemonteerd
Nachtkijker, dag- en nachtcamera met 10x optische zoom-lens Deze camera is ideaal voor het filmen op grote afstand. Met de optische lens filmt u alles 10 keer dichterbij en daar bovenop kunt u nog 8 maal digitaal inzoomen. Hiermee kunt u tot wel 300 meter filmen. Overdag, maar dankzij de zeer krachtige nachtvisie-infraroodlamp ook ’s nachts.
De 10x optische zoom lens staat vast. De camera is daarom niet geschikt om van dichtbij te filmen.
Tot 300 meter nachtvisie De nachtcamera is voorzien van een krachtige 3W 850nm infraroodlamp. Dit licht is voor het menselijk oog onzichtbaar, maar niet voor de camera. Dankzij deze lamp krijgt de camera tot wel 300 meter zicht in het donker. De lamp is in 3 stappen in sterkte aan te passen. Bij het gebruik van de nachtvisiemodus kleurt het beeld zwart-wit.
Hoge resolutie Deze nachtkijker filmt en maakt foto’s in FullHD.
Oplaadbaar via USB én een vervangbare accu De nachtkijker is voorzien van een 18650 2500mAh Lithium-ion accu en kan worden opgeladen via een USB-poort of USB-oplader. Op een volle accu kan de camera al 11 uren filmen (zonder nachtvisie). Als dat naar uw verwachting niet genoeg zal zijn, neem dan een extra accu mee. Zoek op het EAN nummer ‘8719425122588’ voor een extra accu.
3 Inch IPS-kleurenscherm Deze nachtkijker is voorzien van een 3 inch IPS-kleurenscherm met een resolutie van 640×480 pixels. Daarmee krijgt u direct goed te zien wat er wordt gefilmd. Ook kunt u foto’s en video-opnames direct terugzien.
Tot 128 GB geheugen d.m.v. MicroSD(HC/XC) Deze 10x optische zoom camera moet worden voorzien van een MicroSD(HC/XC) geheugenkaart van maximaal 128GB(niet inbegrepen). Kies altijd een geheugenkaart met een snelheid van class 10 (C10 of U1 of hoger). Met een 128GB MicroSDXC geheugenkaart heeft u genoeg opslagruimte voor 6,5 uur aan video-opnames.
Pakketinhoud
1x Camera
1x Cameratas
1x 18650 3,7V li-ion accu
1x USB-kabel
1x MicroSD-kaartlezer
1x Brillenpoetsdoekje voor de lens
1x Engelstalige handleiding
Belangrijke aandachtspunten Handleiding uitsluitend Engelstalig.
Geen opname van geluid.
De 10x optisch zoom lens staat vast, de camera is daarom niet geschikt om van dichtbij te filmen.
De lens dient handmatig op de juiste afstand scherpgesteld te worden door deze te draaien.
Specificaties
Maximale Resolutie: 1920 x 1080
Framerate: 30 FPS
Geheugen: Tot 128GB d.m.v. een MicroSD/MicroSDHC/MicroSDXC geheugenkaart
Nachtvisie: Ja, tot 300 meter
Accu capaciteit: 2500mAh
Voedingstype: Accu
Loop Recording: Ja
Made in: China
Garantie: 2 jaar