L.O.B. GOODS Monoculaire Telescoop – Sterrenkijker – Astronomie – Nachtkijker – Sterrenkunde – Waterproof – Maanfilter – Reistas

104,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb jij de maan altijd al van dichtbij willen bekijken? Ben jij benieuwd hoe andere planeten en sterren eruit zien? Dan heb je de juiste telescoop gevonden!
Het begint te schemeren, het wordt avond, maar voor jou begint de avond nu pas! Je pakt de telescoop uit de mooie opbergtas en bekijkt door de lens die tot wel 200x vergroot naar de sterren, maan en alle andere objecten die je voorheen alleen in je gedachte kon voorstellen. Kom erachter wat zich in de wereld boven ons afspeelt!
Voordelen:
200x Vergroting – Door extra meegeleverde Barlow lens en oculairs vergroot deze telescoop tot wel 200x, hierdoor is alles net iets gedetailleerder!
Finderscope – Behoud het overzicht en vind gemakkelijk je object, waarnaar het nauwkeurig bekeken kan worden met de telescoop.
100% Regenproof – Ideaal voor buitengebruik door de dubbel gecoate laklaag is de telescoop regenproof!
Verstelbaar Statief – Middels het verstelbare statief staat de telescoop altijd stabiel en is de telescoop voor iedereen toegankelijk, van kind tot volwassene.
Eenvoudig te installeren – Eenvoudig in elkaar te zetten met de aanvullende Nederlandse handleiding! Binnen 5 minuten ready-to-go!
Telefoonhouder & Afstandsbediening – Maak gemakkelijk een foto van jou observatie door middel van de meegeleverde telefoonhouder en draadloze afstandsbediening!
Het 100% gecoate glas heeft een hoge transmissie van het licht. Dit in combinatie met het Bak4 prisma zorgt ervoor dat objecten erg helder en duidelijk in beeld kunnen worden gebracht. Dit maakt deze telescoop erg geschikt voor het spotten van landschappen en wilde dieren, maar ook voor het observeren van planeten en sterren. Voor het observeren van de maan is gratis een zonfilter bijgeleverd, waardoor deze nog beter bekeken kan worden.
Geschikt voor:
Sterrenkijken
Dieren spotten
Reizen (Makkelijk mee te nemen door de compacte luxe opbergtassen)
Maan bekijken (Inclusief professionele maanfilter)
Landschappen bekijken (Staat altijd stabiel door het stevige statief)
Planeten spotten (Extra makkelijk door de finderscope)
Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde voor deze luxe telescoop is het geen probleem. Door de extra meegeleverde lenzen is geen planeet meer te ver! Neem de telescoop gemakkelijk mee op reis of bekijk de mooiste landschappen en dieren in jouw eigen leefomgeving en maak schitterende foto’s door middel van de telefoonhouder!
100% tevredenheidsgarantie
Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en bieden jou een onvoorwaardelijke garantie. Wanneer je tegen problemen aan loopt of niet volledig tevreden bent kan het product kosteloos geretourneerd worden en krijg je het aankoopbedrag van ons terug.
De luxe telescoop is van alle markten thuis! Bekijk nu alles wat je je voorheen alleen maar kon voorstellen! Een aanvulling in ieder interieur!