Microscoop en Telescoop Set voor Kinderen – Ontdekkingsreis in Microkosmos en Astronomie – Educatief Speelgoed voor Jonge Wetenschappers – Vergrotingen tot 1200x – Telescoop voor Sterrenkijken – Inclusief Accessoires en Verlichting – STEM Speelgoed

139,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de fascinerende wereld van microscopie en astronomie met onze hoogwaardige microscoop en telescoop set voor kinderen. Of ze nu geïnteresseerd zijn in het bestuderen van micro-organismen of het bewonderen van de sterrenhemel, dit educatieve speelgoed stimuleert nieuwsgierigheid en leert kinderen op een boeiende manier over de mysteries van de natuur.
Voordelen:
Versterk de wetenschappelijke nieuwsgierigheid van kinderen op een leuke en educatieve manier.
Bevorder een dieper begrip van de microkosmos en het heelal.
Inclusief verschillende accessoires voor veelzijdig gebruik en ontdekkingen.
Stevige constructie en kindvriendelijk ontwerp voor langdurig gebruik.
Begeleidend educatief materiaal voor een interactieve leerervaring.
Microscopie Avonturen
Onze microscoop opent een venster naar een onzichtbare wereld. Met krachtige vergrotingen kunnen kinderen alles van cellen tot insecten bestuderen. De instelbare focus zorgt voor scherpe beelden, terwijl de ingebouwde verlichting het onderzoeksgebied verlicht, zelfs in donkere omgevingen.
Telescoop voor Sterrenkijken
De telescoop brengt het heelal binnen handbereik. Met meerdere oculairs en een verstelbare statiefstandaard biedt het een helder zicht op de maan, sterren en planeten. Perfect voor het aanwakkeren van een liefde voor astronomie.
Accessoires voor Ontdekkingen
De set bevat een reeks accessoires, waaronder objectglaasjes, dekglaasjes, pipetten en slides, waardoor kinderen een breed scala aan materialen kunnen bestuderen. Alles is ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten.
Stevige Constructie
Gebouwd met duurzame materialen, is de microscoop- en telescoopset bestand tegen avontuurlijke ontdekkingen. Het kindvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat kinderen gemakkelijk kunnen experimenteren zonder zich zorgen te maken over fragiliteit.
Verpakkingsinhoud:
1 x Microscoop
1 x Telescoop
Assortiment objectglaasjes en dekglaasjes
Pipetten en slides
Instructiehandleiding met educatief materiaal
Productspecificaties:
Microscoop Vergrotingen: 100x, 400x, 1200x
Telescoop Vergrotingen: 20x, 30x, 40x
Verlichting: LED-verlichting voor de microscoop
Materiaal: Duurzame kunststof en glas
Bestel nu deze fantastische set en geef jouw kinderen de sleutel tot het verkennen van de mysteries van de wereld om hen heen. Ondersteun hun leerreis met dit educatieve cadeau dat nieuwsgierigheid en ontdekkingen bevordert!