Microscoop & Telescoop Set – Microscoop – Telescoop – Sterren kijken – Micro Organismen bestuderen – Ontdeken – Biologische Microscoop – Astronomisc – Sterrenkunden – Kids

69,99

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Er staat je kind een schat aan interessante ontdekkingen te wachten met de Levenhuk LabZZ MT2 Microscoop & Telescoopset! De set bevat een biologische microscoop met een experimenteerset en een brekingstelescoop. Deze instrumenten zijn voorzien van hoogwaardige optiek, een betrouwbaar ontwerp en handig in gebruik. De handleiding is speciaal geschreven voor de jongste ontdekkingsreizigers op een gebruiksvriendelijke en makkelijk te lezen manier. De set is ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. Tieners zullen ook met plezier de hemel of de microwereld verkennen met de Levenhuk LabZZ MT2.
De belangrijkste voordelen van deze kit zijn:
De set is gemaakt voor kinderen en is gemakkelijk te hanteren en veilig in gebruik.
De telescoop is geschikt voor zowel astronomische als aardse observaties
Het oprichtende oculair kan worden gebruikt als zakmicroscoop
De microscoop heeft een groot vergrotingsbereik
De set bevat alles wat een beginnend bioloog nodig heeft
Telescoop
De Levenhuk LabZZ MT2 telescoop is een refractor die lenzen gebruikt om licht te verzamelen en scherp te stellen. Met de 50 mm objectieflens kun je zowel astronomisch als terrestrisch observeren.
De telescoop wordt geleverd met twee oculairen. Het H12,5 mm oculair (40x) wordt gebruikt voor het observeren van astronomische objecten zoals de maan en planeten in het zonnestelsel. Het 18 mm oprichtoculair helpt je om directe (niet omgekeerde en niet gespiegelde) beelden van waargenomen objecten te krijgen – daarom is het handig om te gebruiken voor aardse waarnemingen. Het oprichtende oculair kan ook worden gebruikt als zakmicroscoop.
Microscoop
De Levenhuk LabZZ MT2 Microscoop is ontworpen voor het observeren van transparante monsters. De set bevat drie oculairen met een vergroting van 75x, 300x en 900x. Dankzij het handige draaibare neusstuk kan snel van vergroting worden gewisseld.
Plaats om te beginnen met observeren een preparaat op de microscooptafel boven de spiegel. Als de verlichting door de spiegel niet voldoende is, gebruik dan de ingebouwde verlichtingsbron.
De kit bevat alles wat nodig is voor het werken met de microscoop, evenals een uitgebreide set kant-en-klare objectglaasjes en instrumenten voor het prepareren van nieuwe objectglaasjes.
De kit bevat:
Telescoop
H12.5mm oculair
18mm oculair
Diagonale spiegel
2x optische zoeker
Tafelstatief
Microscoop
Voorbereide microscoopglaasjes (3 stuks)
Blanco objectglaasjes (3 stuks)
Afdekglaasjes (5 stuks)
Stickers voor objectglaasjes (5 stuks)
Plastic pipet
Scalpel
Pincet
Spatel
Ontleednaald
Erlenmeyers met kleurstof (2 stuks)
Erlenmeyer met lijm
Reservelampjes (2 stuks)
Gebruiksaanwijzing en levenslange garantie