National Geographic Telescoop 76/350 – Sterrenkijker voor volwassenen en kinderen – Met zonnefilter – Solar

89,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

National Geographic telescoop Newton 76/350
Deze spiegeltelescoop met zonnefilter wordt geleverd met alles wat je nodig hebt als beginnend astronoom! De azimuthal-houder is bijzonder eenvoudig te bedienen, waardoor deze telescoop vooral voor beginners aan te bevelen is. De levering omvat twee oculairen en bovendien een 2x Barlow-lens, die een vergroting van 18x-117x mogelijk maakt. Dankzij de korte brandpuntsafstand is de telescoop ideaal voor breedveldobservatie. Dit maakt de telescoop geschikt voor het observeren van de maan, sterrenclusters zoals de Pleiaden of de Orion-nevel. De ringen van Saturnus of Jupiter en zijn manen zijn ook te zien.
Het hoogtepunt van dit apparaat is de geïntegreerde zonnefilter. Hierdoor kan de telescoop niet alleen voor nachtelijke observatie van het heelal worden gebruikt, maar ook voor het veilig observeren van de zon. Het is – om precies te zijn – een wit licht zonnefilter waarmee je de bewegingen van zonnevlekken, planetaire doorgangen, zonsverduisteringen en fly-bys van vliegtuigen kunt observeren. Let wel op: kijk nooit in de zon zonder het filter te gebruiken!
Met de meegeleverde smartphonehouder kun je foto’s en video’s van je observaties maken. Deze kun je vervolgens delen met je familie, vrienden of op sociale media!
Specificaties:
Kleur: zwart, zilvergrijs
Geslacht: unisex
Materiaal: aluminium
Afmetingen: 60 x 60 x 135 cm (L x B x H)
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Inhoud:
1 Telescoop
1 Montage
1 Statief
1 Zonnefilter
1 Barlow-lens (2x)
1 Smartphonehouder
1 Software astronomie
1 Accessoireplank
2 Oculairen (4 mm, 20 mm)