SVBony – SV183 – IR Filter – 1.25 inch – IR Pass – 685nm Filter – Infrarood Astrofotografie Filter – Geschikt voor Fotograferen – Maan – Planetair – Natuur Landschap – (1.25in) – Telescoop Accessoires – Filters

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Als je je astrofotografie naar een hoger niveau wilt tillen, is het IR-Pass-filter een absolute must-have. Dit filter is speciaal ontworpen voor gebruik bij astrofotografie van de maan en planeten, maar ook voor natuurfotografie in Near-IR. Het beschikt over indrukwekkende functies waarmee u verbluffende beelden kunt vastleggen. Een van de meest opvallende kenmerken van het IR-Pass-filter is de spectrale curve. Met een piektransmissie van meer dan 95% in het 673-1100nm-bereik en 50% piektransmissie in 670nm, is dit filter perfect geschikt voor het vastleggen van beelden in het Near-IR-spectrum. De superdunne filtercel is gemaakt van lichtgewicht, sterk metaal en is CNC-gefreesd, gezandstraald, zwart geanodiseerd en lasergegraveerd om een helder diafragma van 26 mm te produceren.
Functies
Verhoogde gevoeligheid voor infraroodlicht
Geschikt voor astrophotography
Geschikt voor natuur fotografie in Near-IR
Duurzame en stabiele constructie
Compatibel met 1.25 inch telescopen en IR-gevoelige camera’s
Fotografische toepassingen
Het IR Pass Filter is speciaal ontworpen voor fotografische toepassingen en kan worden gebruikt om verbluffende beelden van de maan, planeten en de natuur vast te leggen in de Near-IR. Dit maakt het een geweldig hulpmiddel voor zowel astrofotografen als natuurfotografen.
Spectrale curve
Met meer dan 95% piektransmissie in het bereik van 673-1100 nm en 50% piektransmissie in het bereik van 670 nm, is het IR-doorlaatfilter zeer effectief in het blokkeren van zichtbaar licht terwijl infrarood licht wordt doorgelaten. Dit resulteert in heldere en scherpe beelden met minimale vervorming.
Superdunne filtercel
Het IR-doorlaatfilter heeft een superdunne filtercel die is gemaakt van lichtgewicht, sterk metaal dat CNC-gefreesd, gezandstraald, zwart geanodiseerd en lasergegraveerd is om een helder diafragma van 26 mm te produceren. Dit zorgt voor optimale prestaties en duurzaamheid.
Duurzaam en stabiel
Het IR-doorlaatfilter is gemaakt van hoogwaardig glas dat meervoudig is gecoat met ionenondersteunde afzettingstechnologie, wat zorgt voor krasbestendigheid en stabiliteit op de centrale golflengte. Dit betekent dat het filter lang meegaat en consistent beelden van hoge kwaliteit produceert.
Compatibiliteit
Het IR-doorlaatfilter heeft een diameter van 1,25 inch en is geschikt voor gebruik met elke telescoop of telescoopaccessoires die kunnen worden aangesloten op een schroefdraad van 1,25 inch. Het moet echter worden gebruikt met een IR-gevoelige camera, aangezien normale DSLR-camera’s niet werken met dit filter. Dit maakt het een geweldige aanvulling op elke astrofotografie-opstelling die IR-beeldvorming vereist.
Verpakkingsinhoud
1X IR PASS 685nm Filtro-1.25Inch
1X PP-plastic doos
Specificaties
Productnaam: IR Pass 685nm Filter
Materiaal: B260
Diameter: 1.25 inch
Dikte van het substraat: 1.1 mm
Heldere opening: 26 mm
Blokkering: OD2@400-660nm
Oppervlaktekwaliteit: 60/40
Oppervlakteparallelisme: 1/4
Parallelisme: 30″
Materiaal: Luchtvaartaluminium 6061T6
Schroefdraad: M28.5×0.6
Enkele schroefdraad: Ja
Nettogewicht: 8 g
Dikte van het glas: 1.1 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden