SVBony – SV186 – Scope Camera Adapter – Volledig Metaal – Telescoop Spotting Scope – Adapter Monteren – T Ring Adapter – (35-38mm) – Accessoires – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige telescoop camera adapter die past bij uw spotting scope, telescoop, verrekijker of monoculair? Zoek niet verder dan de SV186 telescoop camera adapter. Met zijn instelbare houder voor een buiten diameter van 47mm-50mm en ingebouwde messing ring om krassen te voorkomen, is de SV186 compatibel met een breed scala aan optica en biedt een veilige en stabiele bevestiging. En als u een Nikon SLR DSLR gebruiker bent, zult u de compatibiliteit van de SV186 met modellen als de d3500, d5600, d850, d7500 en d750 geweldig vinden. Met zijn volledig metalen constructie en zwarte geanodiseerde afwerking is de SV186 ontworpen om ongewenste reflecties te verminderen en een strak en professioneel uiterlijk te bieden.
Functies
Veelzijdige compatibiliteit
Veilige en aanpasbare houder
Krassen voorkomen met ingebouwde messing ring
Aanpasbare richting van oculairlicht
Gemakkelijke camera-aansluiting met inbegrepen T-ring
Veelzijdigheid
De adapter is compatibel met een breed scala aan telescoop-telescopen, verrekijkers en monoculairs met een oculair met een buitendiameter van 47 mm-50 mm. Hierdoor is hij gemakkelijk te gebruiken met verschillende soorten optische apparatuur, zonder dat er meerdere adapters nodig zijn.
Compatibiliteit met Nikon SLR DSLR-camera’s
De adapter is speciaal ontworpen om te werken met Nikon SLR- en DSLR-modellen zoals d3500, d5600, d850, d7500 en d750. Dit betekent dat u uw camera eenvoudig kunt aansluiten op uw telescoop of andere optische apparatuur om verbluffende foto’s te maken.
Volledig metalen constructie
De adapter is gemaakt met een hoogwaardige, volledig metalen constructie, waardoor hij duurzaam en duurzaam is. De zwart geanodiseerde afwerking helpt ook om ongewenste reflecties te voorkomen, zodat u heldere foto’s van hoge kwaliteit krijgt.
Ingebouwde koperen ring
De adapter heeft een ingebouwde koperen ring die helpt voorkomen dat het uiterlijk van de oculaircilinder wordt bekrast. Dit is vooral belangrijk bij gebruik van de adapter met dure optische apparatuur.
Eenvoudig te gebruiken
De adapter wordt geleverd met een T-ring, waardoor het eenvoudig is om uw camera aan te sluiten op uw telescoop of andere optische apparatuur. De 3 M4-schroef kan ook worden aangepast om u te helpen de perfecte richting van het oculairlicht te krijgen, zodat u de best mogelijke foto’s krijgt. Al met al is de adapter licht van gewicht (69 g nettogewicht), wat betekent dat hij niet bijdraagt aan de belasting van uw fotoapparatuur.
Verpakkingsinhoud
1x Universele richtkijkeradapter
3x M4 schroef
1xT-ring
Specificaties
Model: SV186
Materiaal: aluminiumlegering
Oculair: maximale buitendiameter van 35-38 mm
Draad bovenkant: M42x0.75
Kleur: zwart
Nettogewicht: 46 g
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.