Svbony SV28 Spotting Scope 20-60×60 Compact BAK4 Prisma Beginners Monoculaire Telescoop Breed gezichtsveld Statief Telefoonadapter Spotting Scope voor vogels kijken

159,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een waanzinnige en scherpe spottingscoop / telescoop van MacGyver met een vergroting van minimaal 20 tot maximaal 60 keer. Geschikt voor jong, oud, brildragend en voor de echte natuurliefhebber of waterspotter. ‘Aanrader voor vogelspotcursus’. De kijker ligt compact in de hand en is ook eenvoudig en snel scherp te stellen. Met de 60mm lens heb je op relatief lange afstand nog steeds een rustig, stabiel en breed gezichtsveld.
Geschikte gebruikersmomenten:
Vogelspotters, vliegtuigspotters, observatie en beperkt geschikt als sterrenkijker. Bewegende beelden op grote afstand kunnen ook prima worden gevolgd.
Ideaal voor gebruik vanuit de auto met het speciaal bijgeleverde raamstatief. Ook bij schemer, mist en duisternis nog prima te gebruiken.
Zoom Functie: Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, de meegeleverde statieven nemen dit probleem uit handen.
Krachtige vergroting:
Deze spotting scope biedt een krachtige zoomvergroting die continu kan worden ingezoomd van 20x tot 60x, waardoor het gemakkelijk is om de afstand tussen jou en het doel te verkleinen. Het oculair onder een hoek van 45° biedt een comfortabeler kijkgevoel voor het fotograferen van vogels, astronomie, het bekijken van vliegtuigen, dieren in het wild, enz.
Anti-slip body
De hoogwaardige rubberen pantserstructuur biedt een effectieve antislip grip, je hebt slechts één hand nodig om hem vast te houden;
De hoofdcilinder heeft een grote scherpstelring met “Smooth Glide” textuur + antislip comfortabele gegoten greep;
De intrekbare oculairs kunnen met of zonder bril worden gebruikt
Intrekbaar zonnevizier ingebouwd in de hoofdlens-cilinder om verblinding te verminderen.
Multi-coated
De volledig multi-coated film biedt u een comfortabel groot zicht op sterren. Het is een goed cadeau voor liefhebbers van astronomie.
Ook perfect voor wandelen, jagen, dieren observeren : Wanneer u gaat wandelen, kan deze scope u een comfortabel groot uitzicht op lange afstand bieden, een prachtig landschap. Wanneer u met uw gezin naar het wildpark reist, biedt deze scope u een dichtbij om de dieren te observeren. Je kinderen zullen er ook dol op zijn.
Geschikt voor brildragers
Door de intrekbare oculairs kunnen deze met of zonder bril worden gebruikt + intrekbaar zonnevizier ingebouwd in de hoofdlenscilinder om verblinding te verminderen.
Tafelstatief:
De Spektiv SV28 heeft een indoor tafelstatief met basisstabiliteit, als je een outdoorliefhebber bent, is het aan te raden om een camerastatief te gebruiken.
Geschikt voor brildragers
Door de intrekbare oculairs kunnen deze met of zonder bril worden gebruikt + intrekbaar zonnevizier ingebouwd in de hoofdlenscilinder om verblinding te verminderen.
Specificaties:
– Artikelnaam: Spottingcope Telescope 20 – 60 x 60
– Fully-multi coated
– Prisma: Bak4 Porro
– Vergroting: 20 tot 60 keer
– Gewicht: 719 gram
– Afmeting: 33 x 18 x 8.3 cm
-Objectief diameter: 60mm
– Aansluiting voor een statiefadapter.
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.