Tavaro Telescoop – Draadloze afstandsbediening – Sterrenkijker – Smartphone adapter – Met Opbergtas – Sterrenkaart – 120X zoom – Verstelbaar Statief – Regenproof – 360° Draaibaar – Met 2 Lenzen

99,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Tavaro telescoop biedt zowel kinderen als beginners de mogelijkheid om aan hun astronomische ontdekkingsreis te beginnen. De telescoop is ’s nachts en overdag te gebruiken. Overdag geeft de telescoop een andere kijk op de prachtige natuur en ’s nachts kan er genoten worden van de mooiste beelden van o.a. de maan, de planeten, sterren en nog veel meer.
Door de twee uitgeruste oculairs (10 & 25 mm) en een 3x Barlow-lens is er een vergroting van 16-120x mogelijk. In combinatie met de gecoate lenzen geeft dit de meest fraaie plaatjes.
De telescoop is voorzien van een verstelbaar statief (45-122 cm). Naast dat dit de telescoop stabiel laat staan, zodat u kunt genieten van alle fraaie plaatjes zorgt dit er ook voor dat iedereen, van klein tot groot, de telescoop kan gebruiken. Het lichte gewicht (3kg), het inklapbare statief en de meegeleverde reistas maken het mogelijk om de telescoop makkelijk mee te nemen naar de plek van uw keuze. Het statief is 360° draaibaar en 180° kantelbaar. Zo kunt u elk object moeiteloos in beeld brengen.
Met de bijgeleverde draadloze afstandsbediening en de universele smartphone-adapter kunt u de mooiste foto’s maken. De “red dot finder scope” helpt objecten mooi in beeld te brengen. De scope is zowel horizontaal als verticaal te kalibreren. De scope is voorzien van een aan/uit knop en werkt op batterijen (niet meegeleverd).
De telescoop is stof- en waterdicht. Dit maakt de telescoop goed bestand tegen de elementen. De telescoop is ook goed te vervoeren in de meegeleverde opbergtas.
Kortom, de Tavaro telescoop maakt het mogelijk om in het donker te genieten van de meest adembenemende plaatjes die het heelal te bieden heeft, maar ook overdag kunt u genieten van de schitterende natuur en de dieren in het wild.
Kenmerken: – ’s nachts en overdag te gebruiken
– Inbegrepen universele smartphone adapter
– Draadloze afstandsbediening
– Water- en stofdicht
– Makkelijk te installeren
– 360° draaibaar
– 180° kantelbaar
– Red dote finder scope
– Verstelbaar statief (45 – 122 cm)
– Makkelijk mee te nemen in de opbergtas