MacGyver Mini Telescope 8 x 21 – Microscope Verrekijker – Spionage kijker – Inclusief kleurendoos – 3 jaar garantie

54,45

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De MacGyver mini-telescoop en microscoop is een zeer verfijnd artikel met 8 x vergroting dat aansluit bij het MacGyver verrekijkerassortiment. De mini-telescoop heeft volledig gecoate lenzen en scherpstelling op ruim 124 van de 1.000 meter. Met slechts 14 x 4 x 5cm een absolute compacte kijker voor achter het bureau of in het buitengebied.
Geschikte gebruikersmomenten
Vogelspotters, vliegtuigspotters, laboratorium observatie en beperkt geschikt als sterrenkijker. Bewegende beelden op grote afstand kunnen ook prima worden gevolgd.
Hoe te gebruiken?
Om het beeld scherp te stellen, draait u het oculair tot u een helder en scherp beeld ziet. De rubberen oogschelpen, stellen ook brildragers gemakkelijk in staat om het kijken te vereenvoudigen. Het rubber wordt omgevouwen en uw blikveld wordt vergroot.
Telescoop
De telescoop kan op de monoculair geschroefd worden en stelt u in staat om kleinere objecten of delen hiervan tot 30 x extra te vergroten. Nadat de microscooplens op de monoculair is gedraaid, draait u de microscoop volledig uit naar rechts.
Mooie cadeauverpakking
De monoculair wordt in een leuke MacGyver kleurendoos geleverd, met in 4 talen instructies. Een leuk cadeau voor jezelf of een ander.
Specificaties:
– Geleverd in mooie kleurendoos
-Volledige naam: Telescoop/monoculair 8 x 21 – 8 keer vergroting of tot 30 x extra met de telescoop
– Slechts 14 x 4 x 5cm en 70 gram
– 21mm diameter lens
– Prisma Bak7
– Multi coated lenzen