Productomschrijving:
Ontdek de Wonderen van het Microscopische Universum!
Met onze geavanceerde biologische microscoop, uitgerust met WF25x oculair en 2x optische lens, kun je de verbazingwekkende wereld van microscopie betreden met een ongekende helderheid. Combineer dit met de 4x, 10x, en 40x achromatische objectieflenzen, en je hebt de kracht om objecten te vergroten met 100X, 250X, 1000X, 200X, 500X en zelfs 2000X! Deze microscoop opent deuren naar een universum dat anders onzichtbaar blijft.
Verlicht je Waarnemingen: Onze microscoop beschikt over een geavanceerd dubbel verlichtingssysteem met heldere boven- en onder-LED’s. De 0,65 NA condensor met één lens en schijfdiafragma biedt kleurgecorrigeerde beelden van hoge resolutie, waardoor je de kleinste details duidelijk kunt zien.
Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabel Onderzoek: De 45° hellende oculaire buis met een 360° draaibare monoculaire kop minimaliseert de belasting van je ogen en nek. Dit ergonomische ontwerp biedt niet alleen een uitgebreider zicht, maar maakt ook het delen van observaties moeiteloos. De links- en rechtszijdige coaxiale grove en fijne scherpstelling biedt uiterste precisie voor scherpe, heldere beelden.
Educatieve Verkenning voor Iedereen: Deze 100X-2000X biologische microscoop is ontworpen als een educatief hulpmiddel voor studenten, kinderen, volwassenen, beginners en amateurwetenschappers. Het stelt je in staat om de intrigerende wereld van microscopie, biologie en levenswetenschappen te verkennen met gemak en plezier.
Compleet met Accessoires: Onze microscoop wordt geleverd met een handige telefoonadapter, 10 bedieningsaccessoires, een set van 15 microscoopglaasjes, een draadsluiter en een handige draagtas. Alles wat je nodig hebt voor een uitgebreide biologische observatie-ervaring.
Begin je Ontdekkingsreis Nu! Bestel nu en ontdek de verbazingwekkende wereld van microscopie met onze geavanceerde biologische microscoop!