SVBony – SV181 – Focuser Telescoop – Reflector Telescoop – Focuser – All Metal – Gear Adjustable Focuser – Geschikt voor Oculair – Reflector Telescoop – Verrekijkers – Telescopen & Optiek – Telescopen – Reflectoren

166,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Als u uw reflectortelescoop wilt upgraden, is de telescoopfocus SV181 een uitstekende keuze. Ontworpen voor lenscapaciteiten van 114 mm tot 150 mm en 1,25 inch oculairs, biedt het een focusslag van 65 mm en versnellingsaanpassing voor de scherpste focus bij sterke vergrotingen. De ingebouwde messing ring beschermt je oculair tegen krassen, terwijl de twee gekartelde scherpstelknoppen soepel ronddraaien. Binnenin is de focus volledig gericht om reflecties te minimaliseren, wat zorgt voor scherpe en heldere beelden. Met zijn fijne verpakking en stofdichte hoes is de SV181 gemakkelijk op te bergen en te vervoeren. Investeer in deze telescopische focus van topkwaliteit voor een superieure sterrenkijkervaring.
Functies
Hoge vergrotingsfocus
Messing oculairbeschermer
Getande scherpstelknoppen
Anti-reflectie interieur
Handige opbergverpakking met stofkap
Compatibiliteit
De SV181 is speciaal ontworpen voor reflectortelescopen met lenscapaciteiten van 114 mm tot 150 mm. Het past ook op elk oculair van 1,25 inch, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor een breed scala aan telescopen en observatie-opstellingen.
Nauwkeurige scherpstelling
De SV181 heeft een scherpstelslag en versnellingsaanpassing van 65 mm, waardoor hij zelfs bij sterke vergrotingen de scherpste scherpstelling door een telescoop kan bereiken. Dit betekent dat u kunt genieten van scherpe en heldere beelden van verre objecten, zonder enige vervaging of vervorming.
Bescherming voor uw oculairs
De ingebouwde messing ring op de SV181 voorkomt dat het 1,25 inch oculair bekrast of beschadigd raakt tijdens gebruik. Dit biedt extra bescherming voor uw waardevolle oculairs en zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan.
Soepele bediening
De twee gekartelde scherpstelknoppen op de SV181 draaien soepel, waardoor je de scherpstelling nauwkeurig kunt aanpassen. Dit maakt het gemakkelijk om uw weergaven te verfijnen en zorgt ervoor dat u elke keer de perfecte focus kunt krijgen.
Minimaliseert reflecties
De binnenkant van de telescopische focus is volledig bespannen, wat helpt om reflecties te minimaliseren en ervoor te zorgen dat u de helderste beelden krijgt. Dit betekent dat u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de nachtelijke hemel, zonder storende verblinding of andere visuele artefacten.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV181 Focuser-telescoop
Specificaties
Model: SV181
Focuser Type: ontwerp met tandheugel
Focustube: 105 mm
Brandpuntsafstand: 65 mm
Oculairadapter: 31,75 mm / 1,25 inch
Materiaal: metaal
Compatibiliteit: reflectortelescoop met lensopening van 114 mm tot 150 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden