SVBony – SV209 – Veldvervlakker – 1x Telescoop Flattener – M63x1 Aansluiting voor SV550 – 80F6 – APO – Refractor Telescoop – Deep Sky – Fotografie – Verrekijkers – Telescopen & Optiek – Telescopen – Refractors

469,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een oplossing om de beeldkwaliteit van uw SV550 80F6 OTA te verbeteren voor deepsky-fotografie? Kijk niet verder dan de SV209 1x field flatter van Svbony. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met de SV550 80F6 OTA, corrigeert de SV209 1x field flatter effectief de kromming aan de rand van het beeldveld, wat resulteert in helderdere en duidelijkere beelden zonder de brandpuntsafstand of de brandpuntspositie van de hoofdspiegel te veranderen. Met een grote, heldere opening van 45 mm ondersteunt de SV209 1x field flatter niet alleen half-frame camera’s, maar ook full-frame camera’s, waardoor het een essentieel accessoire is voor het vastleggen van prachtige deepsky-foto’s.
Verbeterde beeldkwaliteit
De SV209-veldafvlakker verbetert effectief het probleem van de edgefield-kromming van de SV550 OTA, wat resulteert in een betere beeldkwaliteit bij deepsky-fotografie.
Groot diafragma
Met een duidelijk diafragma van 45 mm kan de SV209 veldafvlakker zowel half-frame als full-frame camera’s ondersteunen. Dit maakt het een veelzijdig accessoire voor astrofotografen die hoogwaardige beelden van objecten in de verre ruimte willen vastleggen.
Eenvoudig te gebruiken
De SV209 veldvlijter wordt geleverd met een standaard 2-inch filterbevestigingsschroef, waardoor het niet nodig is om een aparte filterlade aan te schaffen. Dit maakt het handig en gemakkelijk te gebruiken voor klanten.
Brandpuntsafstand achter
De veldafvlakker is uitgerust met een M63-verlengbuis en een M48-adapterring om ervoor te zorgen dat de brandpuntsafstand achter de astronomische conventionele lengte van 55 mm is. Dit zorgt voor een betere compatibiliteit met andere astronomische apparatuur en accessoires.
Coaxialiteit en installatiestijfheid
De schroefdraadstructuur van de M63 x1 schroefdraadveldafvlakker biedt betere coaxialiteit en installatiestijfheid in vergelijking met plug-in typen. Dit zorgt ervoor dat de field flatter goed op zijn plaats blijft tijdens gebruik, wat resulteert in stabielere en nauwkeurigere astrofotografie.
Specificaties
Merk: SVBony
Model: SV209
Telescoopzijde verbinding: M63x1 mannelijke draad
Verbinding 1 aan de camerazijde: M63x1 draad vrouwelijk – werkafstand 103 mm
Verbinding 2 aan de camerazijde: M48x0,75 mannelijke draad – werkafstand 55 mm of 91,5 mm
Volledig verlicht veld: 45 mm (ondersteunt full-frame sensoren)
Aantal elementen: 2 lenzen
Factor: 1.0 – geen verandering van brandpuntsafstand tot het brandpuntsvlak
Coating: FMC (Volledig Multi-Coated)
Diameter behuizing: 67 mm
Lengte: 87,5 mm zonder externe draad
Verpakkingsinhoud
1x SV209 Flattener
1x M63 Extension Tube
1x M63 naar M48-adapter
2 Stuks rubberen stofdoppen
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden