SVBony – SV218 – Universele Houder voor Mobiele Telefoonadapter – Installatie Stabiel – Geschikt voor Telescoop – Reikwijdte Spotten – Geschikt voor Verrekijkers – 2,4-4,1 inch – Smartphone – Telescoopaccessoires – Fotoadapters

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u op zoek naar een veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken mobiele telefoon adapter voor uw verrekijker, telescoop of microscoop? Kijk dan niet verder dan de SV218 universele mobiele telefoon adapter! Met zijn sterke aanpassingsvermogen en compatibiliteit kan deze adapter worden aangepast om te passen op oculairs tussen 26 mm en 43,5 mm groot en op mobiele telefoons tussen 62 mm en 105 mm breed. Het ondersteunt ook smartphones met enkele lens, dubbele lens en drievoudige lens. Het aanpassen van de SV218 is eenvoudig dankzij het doe-het-zelf-vriendelijke ontwerp. De adapter wordt geleverd met drie ringen die kunnen worden aangepast om op de grootte van uw oculair te passen.
Functies
Aanpasbare eyepiece size
Compatibel met mobiele telefoons van 62mm tot 105mm breed
Ondersteunt enkele, dubbele en drievoudige lens smartphones
DIY aanpassingsmogelijkheden
Volledig vergrendelende ringontwerp
Veelzijdigheid
De SV218 is compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder verrekijkers, telescopen, microscopen en mobiele telefoons met enkele, dubbele of drievoudige lens. Dit maakt het een handige tool voor een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder vogels kijken, landschapsfotografie, planeetfotografie en meer.
Foto’s en video’s van hoge kwaliteit
Door uw telefoon aan een telescoop, microscoop of verrekijker te bevestigen, kunt u foto’s en video’s van hoge kwaliteit van uw waarnemingen maken. Het blokkerende ontwerp van de adapter helpt lichtlekkage te voorkomen en de beeldhelderheid te verbeteren.
Kostenbesparend
De SV218 universele mobiele telefoonadapter is een kosteneffectieve manier om uw bestaande telescoop of verrekijker te upgraden om foto’s of video’s te maken. In plaats van een dure camera aan te schaffen, kun je eenvoudig je telefoon op de adapter aansluiten.
Handig en draagbaar
De adapter is lichtgewicht en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is op buitenactiviteiten en uitstapjes. Hij kan eenvoudig worden bevestigd aan en losgemaakt van uw telefoon, en het lange handvat van de houder maakt het gemakkelijk om onderweg scherp te stellen en momenten vast te leggen.
Educatief hulpmiddel
De SV218 universele mobiele telefoonadapter kan worden gebruikt als educatief hulpmiddel voor zowel kinderen als volwassenen. Hiermee kunt u observaties vastleggen en delen met anderen, waardoor het een geweldige manier is om de wereld om u heen te leren kennen en te verkennen.
Verpakkingsinhoud
1 x Universele houder voor mobiele telefoonadapter
Specificatie
Model: SV218
Productkleur: Zwart
Productgewicht: 77g
Productafmetingen: 140 x 80mm
Productmateriaal: ABS/rubber/metaal
Standaardconfiguratie: Beugel, handleiding
Producttoepassing: Compatibel met SV28, SV14, SV17, SV403, AV411, SV202, SM402 en andere modellen
Ondersteuning voor mobiele telefoons: Geschikt voor mobiele telefoons met een breedte van 62-105mm
Chassismaat: 38,5-43,5mm (plus of min 1mm)
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.