Materiaal Rubber Niveau van waterbestendigheid Waterdicht Oogafstand 10 Millimeter Beschrijving van verrekijkerprisma Porro Afmetingen van item (L x B x H) 11 x 5 x 10 centimeter Gewicht van item 0.6 Pond Uittredepupil 2.5 Millimeter Zoomverhouding 10 multiplier_x Minder bekijken Over dit item 10 vergroting met 25mm objectief lens biedt hoge definitie zonder een kleur veranderd of wazig beeld. De 10 vergroting beschikt over een kijkveld van 33 voet op 1000 yds, zodat u in staat bent om veel te observeren zonder daadwerkelijk aanpassen van hun positie.
Volledig multi-coated optiek zorgen voor een helderder zicht en scherpe beelden. Alle glasoppervlakken hebben meerdere coatings, wat resulteert in een lichttransmissie van 96,48% voor heldere, scherpe en contrasterende beelden en niet-chromatische aberratie. Op basis hiervan zorgen deze verrekijker ook voor weinig licht nachtzicht.
Lichtgewicht, kleine, compacte verrekijker. Het opvouwbare ontwerp en slechts 0,75 lbs lichtgewicht maken ze kunnen worden gevouwen in handpalmgrootte, dus het is ideaal voor een nog breder scala aan lange afstand bezigheden. Je zou willen dat er een verrekijker in je rugzak zat. U hoeft geen spijt te blijven hebben van uw reizen wanneer u deze betaalbare en compacte verrekijker krijgt.
Het ergonomische ontwerp van rubberen pantser en de stabiele grip zorgen voor nauwkeurige scherpstelling, en hebben schokbestendigheid, anti-slip functies terwijl het ontwerp slank en eenvoudig is. Robuuste constructie rubberen oogverlichting biedt comfort voor spektakeldragers, net als een dioptrische verstelring en de riembevestiging.
JU7B07Q1GHB5X76T
Verrekijker voor volwassenen en kinderen. Deze verrekijker is volledig bekwaam en in staat om te werken voor vogels kijken, jagen, wandelen, reizen, sportevenementen, theater en concert. Ook ideale geweldige cadeaus voor Chrismas, Vaderdag en jongens meisjes geschenken.