Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Zwart

685,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je moeite met het inschatten van de hole? Met de Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om te zoeken naar het beste gebied waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
De Golf Rangefinder is de volgende stap in de evolutie van onze Golf Rangefinder. Met zijn ultraheldere display en 7x vergroting maakt de Series 3 Max het makkelijker dan ooit om nauwkeurig je doel te raken en de juiste club te kiezen. Speel met vertrouwen en til je golfspel naar nieuwe hoogten.
Haal het giswerk uit de afstandsmeting met onze gloednieuwe laser hellingmeter. Dankzij de continue boogtechnologie past het systeem zich automatisch aan helling en helling aan om je de werkelijke afstand tot je doel te geven. Schakel de hellingfunctie snel in of uit met de hellingschakelaar om dit apparaat toernooivrij te maken.
De eerste Auto-Ambient technologie past de ultraheldere displaytekst in rood of zwart automatisch aan de lichtomstandigheden aan en lokaliseert een doel tot 900 meter met een nauwkeurigheid van +/- 1 meter. Met de Flag Lock-technologie zendt de Series 3 Max laserafstandsmeter korte, trillende pulsen uit om te bevestigen dat je het doel hebt vergrendeld en niet wat erachter zit.