Golf is een groeiende sport en hoe langer je speelt hoe serieuzer je het gaat nemen. Dat betekent automatisch dat je meer gaat verwachten van jezelf en dan zijn alle hulpmiddelen welkom om de strijd met de baan aan te gaan.
Afstanden inschatten blijft erg lastig, zeker als je op een baan speelt die je niet kent. Met deze rangefinder kan je dit lastige gedeelte alvast wat gemakkelijker maken en het is nog toegestaan ook!
De rangefinder heeft een afstandsmeter op laser basis en kan tot 600 meter ver meten en maar liefst 6x inzoomen. Op de zijkant kan je ook zien hoe ver de gemeten afstand is op het mooie LCD scherm. Naast afstand zijn er nog vele opties die te meten zijn zoals bijvoorbeeld hoogte en de hoek. Heb je de vlag in zicht? Met de lock en trilfunctie geeft de rangefinder aan of je goed hebt gemikt voordat je uitgaat van de juiste afstand.
De afstandsmeter is inclusief een mooie beschermhoes zodat je deze netjes kan bewaren. Met de meegeleverde haak kan je deze ook aan je tas hangen. Met een IP standaard van IP54 is de rangefinder water en stof dicht. Laadt op met meegeleverde usb kabel en je bent helemaal voorbereidt op de volgende ronde!