Golf Rangefinder – Dual T-OLED – Zwart

198,44

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de Pure2Improve Golf Rangefinder – Dual T-OLED – Zwart kun je de exacte slagafstand tot de hole bepalen. De laser afstandsmeter heeft een meetbereik van bijna 1100 meter. Dit geldt overigens wel voor sterk reflecterende objecten. Het bereik voor een golfvlag is ongeveer 370 meter waardoor geen golfbaan te klein is. Doordat de range finder je voorziet van alle nodige informatie over de baan, weet je precies waar je aan toe bent en welke club je nodig hebt. Bovendien kun je oefenen in het bepalen van de afstand en nagaan of je swing efficiënt genoeg is.
Nauwkeurige metingen Afhankelijk van je voorkeur, geeft de golf rangefinder de afstanden weer in meters en yards. De afstandsmeter meet tot de meter nauwkeurig en is voorzien van een hellingsfunctie en pinzoekfunctie. Door de trillingsfunctie weet je gelijk wanneer de meting compleet is. Zo voorziet de rangefinder je van alle informatie die je nodig hebt. Tijdens wedstrijden zijn rangefinders ook toegestaan, maar dan moet de hellingsfunctie wel uitstaan. Dit doe je eenvoudig via het schuifje aan de zijkant van de afstandsmeter.
Overige specificaties De rangefinder heeft een totale batterijduur van 5000 activaties en heeft een 6x zoomfunctie. Op het T-OLED display is het mogelijk om 9 verschillende gegevens af te lezen, zoals de afstand, de hoogte of diepte en de batterij status. De rangefinder schakelt zichzelf automatisch uit na 10 seconden.
Materiaal De golf afstandsmeter is gemaakt van waterdicht materiaal en heeft een ergonomisch design waardoor de rangefinder aangenaam in de hand ligt. Doordat de rangefinder een compact formaat heeft (13x9x6 cm) past het altijd makkelijk in de tas. Met de rangefinder wordt een etui meegeleverd zodat de meter niet beschadigd in de tas. De etui is te bevestigen aan je riem, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Daarnaast worden er een reinigingsdoekje en gebruikershandleiding meegeleverd. De batterijen (2x CR2032) zijn niet inbegrepen.
Inhoud 1x Rangefinder
1x Etui
1x Reinigingsdoekje
1x Gebruikershandleiding
Ook verkrijgbaar in het wit