Afstandsmeter Golf – Rangefinder – Zwart/Wit

340,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je moeite met het inschatten van de hole? Met de Golf Rangefinder is alles wat je nodig hebt om te zoeken naar het beste gebied waar je de nauwkeurige afstand kunt vinden die je moet weten.
Legaal voor toernooispel met helling aan/uit, laserafstandsmeter voor golf met hellingcompensatie AAN/UIT, legaal voor golfwedstrijden; ± 0,55 m nauwkeurigheid, 6x vergroting, 7-graden veldhoek, pin zoeken en vlag vergrendelen met vibratie. Focus goed op het object voor een exacte meting.
Vlagvergrendeling met trilling: Vlagbevestiging met pulstrillingen: Geeft een korte trilling aan de golfer om te controleren of de laserafstandsmeter de vlag heeft vergrendeld en om je de juiste afstand te geven. Vlaggenstokvergrendelingsfunctie ondersteunt een afstand tot 250 meter (alleen vlaggenmast), continu zoeken en vlaggenmastvergrendelingsfunctie.
Betrouwbare nauwkeurigheid en helder zicht: golfafstandsmeter. De nauwkeurigheid kan oplopen tot ± 0,55 m (andere afstandsmeters halen maar ± 1 m), oculair met instelbare brandpuntsafstand en dioptrie ± 5D – je kunt bijziendheid direct waarnemen zonder bril of binnen een veldhoek van 7 graden met een gecoate lens met volledig gematteerde coating. Dit geeft je een duidelijkere en nauwkeurigere meting, perfect voor golfers.a