Nauwkeurige 3D Stappenteller – Compacte Stappenteller voor Broekzak – Dagelijkse Activiteitstracker – Calorieënteller – Afstandsmeting – Eenvoudig in Gebruik

29,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een handige en betrouwbare manier om je dagelijkse activiteit te meten en je fitnessdoelen te bereiken? Deze 3D-stappenteller is precies wat je nodig hebt! Met zijn compacte formaat en geavanceerde technologieën biedt deze stappenteller een nauwkeurige meting van je stappen, afstand en verbrande calorieën, allemaal binnen handbereik.
Voordelen
Nauwkeurige stappentelling: Dankzij de geïntegreerde 3D-sensoren registreert deze stappenteller al je bewegingen met grote precisie, zodat je een accuraat beeld krijgt van je dagelijkse activiteit.
Compact en draagbaar: Met zijn handige formaat past deze stappenteller gemakkelijk in je broekzak, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen, of het nu tijdens het sporten, wandelen of dagelijkse activiteiten is.
Eenvoudig te gebruiken: Met slechts één druk op de knop kun je de stappenteller activeren en je stappen, afstand en verbrande calorieën bekijken, waardoor hij geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus..
Stappentelling
Of je nu een rustige wandeling maakt in het park of een intensieve training in de sportschool doet, deze stappenteller houdt al je stappen nauwkeurig bij, zodat je je voortgang kunt volgen en gemotiveerd blijft om actief te blijven.
Afstandsmeting
Benieuwd hoe ver je hebt gelopen? Met de afstandsmetingfunctie krijg je direct inzicht in de afstand die je hebt afgelegd, waardoor je je wandel- of looproutes beter kunt plannen en je prestaties kunt verbeteren.
Calorieënteller
Naast het bijhouden van je stappen en afstand kan deze stappenteller ook je verbrande calorieën meten, wat essentieel is voor het behalen van je gewichts- en fitnessdoelen.
Verpakkingsinhoud
1 x 3D-stappenteller
1 x Handleiding
Productspecificaties
Afmetingen: 5 x 3 x 1 cm
Gewicht: 20 gram
Kleur: Zwart
Materiaal: Kunststof
Batterijtype: CR2032 (inbegrepen)
Wacht niet langer en begin vandaag nog met het monitoren van je activiteiten en het bereiken van je fitnessdoelen! Bestel nu en ontdek zelf de voordelen van deze handige stappenteller.