MESTEK – Rangefinder – 600m – Eenheidsschakelaar M / Yard – USB Oplaadbaar.

99,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Til uw golfspel naar een hoger niveau en stop met gissen naar wat de afstand is naar het obstakel en of vlag. Zie hier de MESTEK 600m. de oplossing voor een leukere golfdag. Tevens geleverd met een USB aansluiting om de rangefinder op te laden.
Over dit item MEERDERE MEETMOD: De golfafstandsmeter heeft in totaal zes meetmodi, die afstand, hoogte, horizontale afstand, hoogteverschil, snelheid en golfafstandcorrectie kunnen meten (functie voor hellingcompensatie). Meetbereik van 0 tot 600 meter, 6× vergroting, tot ±0,5m meetnauwkeurigheid. Met zijn dioptrie-aanpassingsfunctie kan het duidelijk zicht bieden voor bijziende of presbyope ogen zonder bril.
GELADEN MET HOGE PRECISIE CHIP: De golfafstandsmeter maakt gebruik van halfgeleiderlaserbereik, oogveilige eersteklas laser, instelbare brandpuntsafstand van het oculair, en ondersteunt snel scherpstellen, wisselen van meter/yard-weergave, hoekkalibratie en andere technologieën. Doorlopend LCD-scherm, de lensweergave is helder, wat gebruikers kan helpen de meest nauwkeurige afstandsgegevens te verstrekken tijdens het sporten, evenals de beste hoek en timing voor jagers.
DRAAGBAAR ONTWERp: Het oppervlak van deze golfafstandsmeter heeft een zwarte, matte, matte textuur, zacht en antislip uiterlijk, klassieker en geavanceerder dan gewone afstandsmeters, geschikt als cadeau voor golfers/buitensporters. Opladen via USB, het is niet nodig om de batterij te vervangen, handig en milieuvriendelijk. 30S automatische uitschakeling, met herinneringsfunctie voor een bijna lege batterij. De bediening is flexibel en eenvoudig en geschikt voor beginnende gebruikers.
GEDIVERSIFIEERDE GEBRUIKSCENARIO’S: De golfafstandsmeter heeft een kantelcompensatiefunctie die de helling van de helling compenseert om de beste slagafstand te berekenen. Het is perfect voor gebruik op golfbanen, sportvelden, boswandelingen, wandelen, jagen, boerderijen en andere buitenactiviteiten. 110 * 150 * 70 mm compact ontwerp, 190 g ultralicht en draagbaar, stevig vakmanschap, stofdicht en schokbestendig, geschikt om uit te voeren.
Zeven soorten professionele meetmodi;
Bereikmodus 2.
Alles-in-één-modus
Opslagmodus
Scanmeetmodus
Snelheidsmeetmodus
Tweepunts hoogtemeetmodus
Golfafstandcompensatiemodus
Functies:
Goniometer: Hoekmeetbereik van -90° tot +90°
Lasertype: Klasse 1, lasergolflengte 905 nm
Meetbereik van afstand: 600 m
Telescoopvergroting: 6X
Diameter uittredepupil: 3,8 mm
Gezichtsveld: 6,5°
Objectdiameter: 24 mm
Bereikfout: ± 0,5 m (bereik