Allerion Microscoop – Voor Kinderen – STEM – Laboratorium Educatief Speelgoed – Draagbare Microscoop – Inclusief Accessoires en opbergzakje

28,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Is jouw kind geïnteresseerd in alles wat kruipt en beweegt? En is het niet weg te slaan uit de natuur? Dan is deze draagbare microscoop een must-have! Bekijk cellen en andere preparaten onder een vergroot tot 120x. Het beste STEM-speelgoed, ontwikkel je wetenschappelijke en biologische kennis met deze microscoop. Perfect cadeau voor de leergierige kinderen.
STEM Speelgoed
STEM Speelgoed, deze term zie je steeds vaker voorbij komen. Maar wat is het precies, en waarom is het beter of anders dan ‘normaal’ speelgoed? STEM staat voor Science, Technology, Engineering & Mathematics. STEM Speelgoed focust zich dus op wetenschap, in de breedste zin van het woord. Deze microscoop is daarvan het perfecte voorbeeld. Speelgoed waar je onderzoekt, waar je ontdekt en waar je jezelf ontwikkelt. Maar bovenal waar je er achter komt wat je als kind leuk vind om te doen.
Complete set
De microscoop set bevat alles wat jij nodig hebt om zelf onderzoeker te worden! Inclusief potjes, pincet en allerlei preparaat onderdelen. Er zijn zelfs 5 voorbereide preparaten bijgeleverd zodat je direct kunt beginnen met bekijken! Herken jij de verschillende cellen? De microscoop vergroot 60 tot 120 keer, perfect om van alles te kunnen onderzoek!
Gemakkelijk in gebruik
Door de ingebouwde LED verlichting is de microscoop erg prettig in gebruik. Je kunt in elke omgeving duidelijk zien wat je aan het bekijken bent. Met de ring bovenaan kun je het niveau van inzoomen verstellen, met de ring aan de onderkant zorg je dat je focust. De microscoop kan ook uit zijn houder worden gehaald en in een opberg zakje worden meegenomen. Zo kun je de microscoop overal gebruiken!
Wat gebruikers als prettig ervaren
Goede kwaliteit microscoop
Gemakkelijk mee te nemen, veel vrijheid in gebruik
Handige oefen preparaten
Daag jij jongens en meisjes uit om de coolste dingen te ontdekken? De microscoop set is het perfecte verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar!
De set wordt geleverd inclusief 4 AG13/LR44 batterijen, en exclusief een AAA batterij
Inhoud van de set:
Microscoop
5 Voorbereide Preparaten
7 Lege Preparaten
2 Potjes
Pincet
Diverse tools