SVBony – SV101P – Statief – – Lichtgewicht Statief – 40-138cm – Aluminium Camera Statief – Geschikt voor Mobiele Telefoon – Spotting Scope – Verrekijkers – Statieven & Monopods – Complete Statief Units

167,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben je een fotograaf of videograaf die op zoek is naar een veelzijdige en lichtgewicht tripod? Zoek niet verder dan de 54 inch lichtgewicht tripod met tas! Met een uitschuifbare hoogte van 17 tot 54 inch en een gewicht van slechts 1,8 pond, is deze tripod perfect voor de meeste camera’s tot 2,5 kg. De kop heeft een universele 1/4 schroef die de meeste SLR DSLR camera’s, telescopen en andere apparaten met een standaard UNC camera tripod interface ondersteunt. En met een snelkoppelingsplaat en een verkorte basis voor eenvoudige installatie en snelle overgangen tussen opnames, mis je geen moment.
Functies
Uitschuifbare hoogte van 17 tot 54 inch
Gewicht van slechts 1,8 pond
Quick release plaat met shortcut base
Driewegsfotohoofd voor eenvoudige bediening
Spirit level boven de poten voor stabiliteit
Creativiteit
Met de mogelijkheid om de hoogte en hoek van de camera aan te passen, stelt dit statief u in staat om nieuwe en creatieve hoeken, perspectieven en composities te verkennen, die uw opnamen interessanter en gevarieerder kunnen maken.
Comfort
Het langdurig vasthouden van een camera kan vermoeiend en oncomfortabel zijn, maar met een statief kunt u ontspannen en uw foto’s samenstellen zonder inspanning of vermoeidheid, zodat u zich kunt concentreren op uw creativiteit en visie.
Consistentie
Het gebruik van een statief kan helpen zorgen voor een consistente kadrering, compositie en belichting bij meerdere opnamen, wat tijd en moeite kan besparen bij de nabewerking en professionelere resultaten kan opleveren.
Lange belichtingen
Een statief is essentieel voor fotografie met lange belichtingstijden, omdat het een stabiel platform biedt dat camerabewegingen en onscherpte elimineert, zodat u scherpe en gedetailleerde beelden kunt vastleggen, zelfs bij weinig licht.
Video
Dit statief is ook ideaal voor videografen, omdat het een stabiel en soepel platform biedt voor het vastleggen van video van hoge kwaliteit, met de mogelijkheid om de camera gemakkelijk en nauwkeurig te pannen, kantelen en volgen.
Verpakkingsinhoud
1 x SV101P Aluminium reisstatief
1 x Zwarte draagtas
Specificaties
Materiaal: Aluminium & ABS
Installatie interface: UNC 1/4-20 interface, snel afneembare quick release plaat
Maximale lengte: 138 cm / 54,3 inch
Gevouwen lengte: 45 cm / 17,7 inch
Spirit Level: 1 stuk
Beensectie: Beensectie
Max. laadvermogen: 2,5 kg / 5,5 lb
Netto gewicht: 850 g / 1,87 lb
Pakket grootte: 45×8,2×8,7 cm / 17,7×3,2×3,4 inch
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.