SVBony – SV181 – Focuser Telescoop – Reflector Telescoop Focuser – Volledig Metaal – Versnelling verstelbaar – Focuser voor Oculair – Reflector Telescoop – Verrekijkers – Telescopen & Optiek – Telescopen – Reflectoren

166,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een telescoopfocus die de scherpste beelden kan leveren bij hoge vergrotingen? Zoek niet verder dan de SV181 telescopische focus! Deze focus is ontworpen om te passen op reflectortelescopen met een lenscapaciteit van 114 mm tot 150 mm en wordt geleverd met een focusslag van 65 mm en versnellingsaanpassing voor ongeëvenaarde precisie. Plus, met een ingebouwde koperen ring die krassen voorkomt, blijft uw oculair veilig. De twee getande focusknoppen draaien soepel en de binnenkant van de focus is volledig bespannen om reflecties te minimaliseren. En met een fijne verpakking met een stofdichte hoes is de SV181 zowel gemakkelijk op te bergen als te vervoeren. Neem geen genoegen met minder dan perfecte scherpstelling – kies vandaag nog de SV181 voor uw telescoop!
Functies
1.25 inch oculair compatibiliteit
Smeedmessing ring om krassen te voorkomen
Soepel draaiende focusknoppen
Volledig geveerde binnenkant voor minimale reflecties
Hoogwaardige verpakking met stofdichte hoes
Compatibiliteit
De SV181 telescoopfocus is ontworpen voor reflectortelescopen met lenscapaciteiten variërend van 114 mm tot 150 mm. Het past ook op elk 1,25-inch oculair, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor een reeks verschillende telescoopopstellingen.
Scherpste focus
De SV181 telescoopfocus heeft een focusslag en versnellingsaanpassing van 65 mm, waardoor hij zelfs bij sterke vergrotingen de scherpste focus door een telescoop kan bereiken. Deze functie is met name handig voor astrofotografie, waarbij een scherpe focus van cruciaal belang is.
Eenvoudig te gebruiken
De SV181 telescoopfocus is eenvoudig te gebruiken en aan te passen, zelfs voor beginners. De scherpstelknoppen liggen goed in de hand en het scherpstelmechanisme is soepel en nauwkeurig. Dit maakt het een geweldig accessoire voor iedereen die het meeste uit zijn kijkervaring met een telescoop wil halen.
Soepele bediening
De twee gekartelde scherpstelknoppen op de SV181 telescopische scherpstelling draaien soepel, waardoor nauwkeurige scherpstellingsaanpassingen mogelijk zijn. Dit is vooral handig wanneer u probeert de scherpste focus te krijgen op een vaag of verafgelegen object.
Geminimaliseerde reflecties
De binnenkant van de SV181 telescoopfocus is volledig gespannen om reflecties te minimaliseren, wat de hoeveelheid licht die uw oculair bereikt kan verminderen en de beeldkwaliteit kan verminderen. Deze functie helpt ervoor te zorgen dat u het helderste en scherpste beeld krijgt dat mogelijk is.
Pakket bestaat uit
1x SVBony SV181 Focuser-telescoop
Specificaties
Model: SV181
Focuser Type: ontwerp met tandheugel
Focusbuis: 105 mm
Brandpuntsafstand: 65 mm
Oculairadapter: 31,75 mm / 1,25 inch
Materiaal: metaal
Compatibiliteit: reflectortelescoop met lensopening van 114 mm tot 150 mm
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.