Astronomische Refractortelescoop voor Maan- en Sterrenobservatie – Hoogwaardige Telescoop voor Kinderen en Beginners – Verstelbaar Statief – Inclusief Oculairs en Maankaart

189,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

rvaar de wonderen van het universum met deze astronomische refractortelescoop, speciaal ontworpen voor maan- en sterrenobservatie. Deze telescoop is perfect voor kinderen die gefascineerd zijn door de ruimte en graag de hemel willen verkennen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en indrukwekkende vergrotingen biedt deze telescoop een boeiende ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Stap in de wereld van astronomie en ontdek de schoonheid van het heelal met deze hoogwaardige telescoop.
Voordelen:
Geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Heldere en scherpe beelden van de maan en sterren.
Eenvoudig te monteren en te gebruiken.
Verstelbaar statief voor optimale kijkhoeken.
Compact en draagbaar voor gemakkelijk transport.
Indrukwekkende Vergrotingen
Met verschillende oculairs en lenzen biedt deze telescoop indrukwekkende vergrotingen voor gedetailleerde observatie van de maan, planeten en sterren. Dit stelt gebruikers in staat om fascinerende details van het universum te ontdekken met heldere en scherpe beelden.
Verstelbaar Statief
De telescoop wordt geleverd met een verstelbaar statief dat zorgt voor stabiliteit en flexibiliteit tijdens observatiesessies. Gebruikers kunnen de hoogte van het statief aanpassen en de telescoop precies afstellen voor optimale kijkhoeken en comfortabel gebruik.
Eenvoudige Montage
Dankzij het eenvoudige ontwerp is deze telescoop gemakkelijk te monteren en te gebruiken, zelfs voor beginners. Met duidelijke instructies en intuïtieve bedieningselementen kunnen kinderen en volwassenen snel aan de slag met hun astronomische ontdekkingen.
Verpakkingsinhoud
1 astronomische refractortelescoop
1 verstelbaar statief
2 oculairs (20 mm en 10 mm)
1 zoeker
1 diagonale spiegel
1 maankaart
Productspecificaties
Type: Astronomische refractortelescoop
Vergrotingen: 20x, 40x, 60x, 80x
Diameter lens: 50 mm
Lengte: 600 mm
Gewicht: 1,5 kg
Ontdek de mysteries van het universum en bestel nu deze fascinerende astronomische refractortelescoop voor eindeloos plezier en educatie!