Refractor Telescoop – Sterrenkijker voor Beginners en Kinderen met Verstelbaar Statief, Fotosluiter, 4-Maanfilter, Houder voor Telefoonadapter en Rugzak

197,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek het universum als nooit tevoren met deze refractortelescoop! Deze telescoop is jouw venster naar de kosmos, en biedt een ongekend scherpe kijk op de sterrenhemel. Met zijn verstelbare statief en krachtige optiek is deze telescoop perfect voor zowel beginners als gevorderde astronomen.
Voordelen:
Kristalhelder zicht: Dankzij de hoogwaardige optiek en het 70mm objectief biedt deze telescoop een indrukwekkend helder en scherp beeld van hemellichamen.
Verstelbaar statief: Het meegeleverde aluminium statief is eenvoudig in hoogte verstelbaar, waardoor je altijd de perfecte kijkhoek kunt vinden.
Handige accessoires: Met een handige maanfilter en een telefoonadapter om foto’s te maken van wat je ziet, is deze telescoop klaar voor elk avontuur.
Draagbaar ontwerp: Compact en lichtgewicht, zodat je de telescoop gemakkelijk kunt meenemen naar je favoriete sterrenkijkplekken.
Ontdek de wonderen van het heelal met deze refractortelescoop en laat je verbazen door de schoonheid van de kosmos!