Ontdek de Wonders van het Heelal met de SVBony Sterrenkijker voor Beginners/Volwassenen
Stap in de fascinerende wereld van astronomie met de SVBony Sterrenkijker, speciaal ontworpen voor beginners en volwassenen. Deze telescoop opent de deur naar de uitgestrekte ruimte, en met het meegeleverde statief en de draagtas wordt het observeren van sterren en planeten een eenvoudig en boeiend avontuur.
Wat maakt de SVBony Sterrenkijker speciaal?
– **Krachtige Optiek**: Geniet van heldere en gedetailleerde beelden van sterren, planeten en andere hemellichamen met de indrukwekkende optiek van de SVBony telescoop.
– **Eenvoudige Bediening voor Beginners**: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp is deze telescoop perfect voor beginners. Ontdek de kosmos met gemak en verwondering.
– **Inclusief Statief voor Stabiliteit**: Het stevige statief zorgt voor stabiliteit tijdens het observeren, zodat je comfortabel en zonder trillingen kunt genieten van het hemellichaam van je keuze.
– **Compact en Draagbaar**: Dankzij het compacte ontwerp en de meegeleverde draagtas neem je de sterrenkijker eenvoudig mee naar donkere locaties met een prachtig zicht op de nachtelijke hemel.
Technische Specificaties:
Type: Refractor Telescoop
– Diameter van de Lens: 60 mm
– Hoogte statief: min. 40 cm max. 125 cm
– Inclusief: Statief en Draagtas
– nadeel: zelf in elkaar zetten ( incl Engelse handleiding)
Wat zit er in de doos?
– SVBony Sterrenkijker voor Beginners/Volwassenen
– Statief
– Draagtas
– Handleiding voor eenvoudige installatie en gebruik
Betreed de wereld van astronomie en ontdek de schoonheid van het heelal met de SVBony Sterrenkijker. Bestel nu en laat de sterren je verwonderen!