Telescoop voor Volwassenen – Multi-Coated Lens – Astronomie Verrekijker voor Sterrenkijken – 20x-40x Vergroting – Verstelbaar Statief – Compact en Draagbaar Ontwerp

327,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil je de wonderen van het universum ontdekken vanuit het comfort van je eigen huis? Deze hoogwaardige telescoop voor volwassenen biedt een indrukwekkend zicht op de sterrenhemel en de kosmos. Met zijn krachtige vergroting en scherpe beeldkwaliteit brengt hij de mysteries van het heelal binnen handbereik.
Voordelen
Krachtige vergroting voor gedetailleerde observaties van planeten en sterren.
Multi-coated lenzen zorgen voor heldere en scherpe beelden, zelfs bij weinig licht.
Eenvoudig te monteren en te gebruiken, perfect voor beginners en gevorderde astronomen.
Verstelbaar statief voor stabiele en comfortabele observatiesessies.
Compact en draagbaar ontwerp, ideaal voor reizen en buitenactiviteiten.
Deze telescoop is ontworpen om aan al je astronomische behoeften te voldoen. De hoogwaardige lenzen en coatings zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit, waardoor je elk detail van de nachtelijke hemel kunt verkennen. Met zijn krachtige vergroting kun je moeiteloos planeten, sterrenclusters en zelfs verre sterrenstelsels observeren.
Superieure Beeldkwaliteit
Met de multi-coated lenzen biedt deze telescoop heldere, scherpe en contrastrijke beelden van de hemellichamen. Zelfs bij weinig licht worden details duidelijk zichtbaar, waardoor je een dieper inzicht krijgt in het universum.
Gebruiksvriendelijk Ontwerp
Of je nu een beginnende astronoom bent of een ervaren waarnemer, deze telescoop is eenvoudig te monteren en te bedienen. Met zijn intuïtieve ontwerp en duidelijke instructies kun je binnen enkele minuten aan de slag met het verkennen van de sterrenhemel.
Verstelbaar Statief
Het verstelbare statief biedt maximale stabiliteit en comfort tijdens het observeren. Pas de hoogte aan voor een optimale kijkhoek en geniet van urenlang comfortabel waarnemen, zelfs bij lange sessies.
Compact en Draagbaar
Dankzij het compacte en draagbare ontwerp kun je de telescoop eenvoudig meenemen naar verschillende locaties. Of je nu thuis bent, op vakantie of op een camping, je kunt altijd en overal genieten van de schoonheid van het universum.
Verpakkingsinhoud
Telescoop met objectief en oculair
Verstelbaar statief
Zoekerscope
Accessoirebakje
Handleiding
Productspecificaties
Vergroting: 20x – 40x
Lensdiameter: 60 mm
Coatings: Multi-coated
Statiefhoogte: 90 cm – 140 cm
Gewicht: 2,5 kg
Bestel nu en laat je verwonderen door de onmetelijke schoonheid van het universum!