Cougar Arch Pro TS Voetbaltafel Zwart – Hoogwaardige tafelvoetbal – Verzwaarde spelers – telescoop stangen – 62kg – 5 jaar garantie!

479,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Nodig al je vrienden en familie uit voor een spannende voetbalavond bij jou thuis met de Arch Pro TS voetbaltafel! Met deze luxe voetbaltafel zijn urenlang speelplezier gegarandeerd voor jong én oud. Met een gewicht van 62,5 kg is de tafel uiterst stabiel en blijft hij ook stevig op zijn poten staan, wanneer er bij een wedstrijd fanatiek wordt gespeeld. Zet je schrap voor enerverende toernooien en bloedstollende 1-op-1 duels!
De tafel is voorzien is van verstelbare poten, zodat de tafel altijd stabiel staat. De tafel heeft een zware zwarte kast met 25mm dikke zijdes voorzien van een HPL toplaag. Aan de dikke solide telescopische speelstangen van Ø15,8 mm zijn 11 zwarte en 11 witte verzwaarde poppen bevestigd. De telescopische stangen zorgen voor extra veiligheid voor jezelf of spelende kinderen, omdat de stangen niet meer uitsteken aan de andere zijde. De speelstangen zijn eenvoudig te bedienen door de PVC handvatten en nylon lagers. De silicagel bumpers houden de poppen op afstand van de wanden zodat deze niet beschadigd raken, zelfs bij hoge snelheden. Zorg ervoor dat de stangen soepel blijven door ze regelmatig in te spuiten met het meegeleverde smeermiddel.
Speelveld
Het speelveld heeft een donker grijze kleur met witte lijnen en heeft een oppervlakte van (LxB) 116,6 x 68 cm. Het veld is maar liefst 17mm dik en heeft HPL toplaag met een minimale helling in de hoeken zodat de bal niet zomaar stil komt te liggen. High Pressure Laminate (HPL) is een zeer sterk materiaal dat goed tegen krassen en hogere temperaturen kan. Het oppervlak is glad en niet poreus, waardoor het hygiënisch is en gemakkelijk schoon te houden. Hierdoor is HPL relatief onderhoudsvriendelijk.
De voetbaltafel wordt geleverd inclusief 4 luxe precisie ballen en smeermiddel. De Cougar Arch Pro TS Voetbaltafel maakt onderdeel uit van de Cougar Pro lijn waardoor je maar liefst 5 jaar garantie krijgt!
Kenmerken
Zwaar uitgevoerde Professionele voetbaltafel.
Speelveld 17mm dik MDF met HPL toplaag en een minimale helling in de hoeken.
Ø15,8 mm verchroomde telescopische speelstangen welke zorgen voor extra veiligheid voor jezelf of spelende kinderen.
Uitgevoerd met nylon lagers voor minder wrijving tussen de stang en het gat, zodat je gemakkelijk snelle bewegingen kan maken.
De silicagel bumpers zorgen voor de juiste afstand en voorkomen dat de poppen tegen de zijkanten van de tafel slaan.
11 zwarte en 11 witte verzwaarde poppen (counterbalanced).
360˚ Draaibare keeper.
PVC handvatten voor een goede grip.
2 scoretellers.
Bal-ingooi, ter hoogte van de middenlijn, aan beide zijdes.
Bal uitname achter ieder doel.
Geïntegreerde verstelbare poten (leg levelers) voor een stabiele plaatsing van de tafel.
Inclusief 4 luxe precisie ballen (Ø35,5mm) en smeermiddel.
Geschikt voor 2-4 personen.
Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.
gewicht: 62,5 kg.
5 jaar garantie!
Afmetingen
Afmetingen tafel (LxBxH): 142 x 74 x 88 cm.
Afmetingen speelveld (LxB): 116,6 x 68 cm.
*Afmetingen tafel gemeten zonder de stangen.