Bresser Telescoop – NASA ISA 70/700 AZ – Geschikt voor Beginners – Met Smartphone-adapter

129,90

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Eerste stappen op de maan, functionerende Marsrovers, spannende beelden van krachtige ruimtetelescopen – bent u gefascineerd door de prestaties van NASA? Begin dan je eigen spannende ontdekkingsreis in de ruimte met de ISA Space Exploration NASA 70/700 AZ telescoop. Elke NASA astronaut en ruimteverkenner begon immers klein. En u zult zien: Met deze complete set inclusief lenzentelescoop en veel accessoires, kunt u gemakkelijk en snel met astronomie beginnen. Perfect om zelf de wonderen van de hemel te verkennen!
Treed in de voetsporen van NASA ruimtevaartdeskundigen en begin uw eigen astronomische avontuur met de ISA Space Exploration NASA 70/700 AZ telescoop.
Vooral de maan en de planeten geven een contrastrijk beeld dankzij het 70mm-diafragma, de 700mm-brandpuntsafstand en de diafragmaverhouding van f/10. U kunt de vergroting gemakkelijk veranderen van 35x naar 77x en terug met de beide meegeleverde oculairs. U zult versteld staan wanneer de twee belangrijkste wolkenbanden op de gasreus Jupiter plotseling in uw gezichtsveld verschijnen – en dat op een afstand van ongeveer 600 miljoen km! Maar ook hemelobjecten buiten ons zonnestelsel, zoals de beroemde Orionnevel M42, vertonen fascinerende details door de lenzentelescoop.
Wilt u meteen versteld staan? Hiervoor komt de beginnerstelescoop bijna volledig voorgemonteerd bij u thuis. En de azimutale montering op het stabiele, in hoogte verstelbare statief maakt de astronomische telescoop heel intuïtief in gebruik. Want daarmee beweegt u de tubus gewoon met de hand van links naar rechts en van boven naar beneden, net als met een normaal fotostatief. Ideaal om van het ene hemelse hoogtepunt naar het andere te kijken. Je kunt ze trouwens gemakkelijk vinden met de led-lichtpuntzoeker. Eenmaal goed uitgelijnd, toont het u de plek aan de hemel waar uw telescoop op dat moment staat, zonder vergroting. Zo kunt u alles bijhouden voordat u de details gaat bekijken.
De blik in de ruimte wordt nog spannender met de juiste apparatuur. Daarom wordt deze telescoopset geleverd met veel praktische astro-accessoires. Met de Zenitspiegel kunt u in een comfortabele houding genieten van comfortabele waarnemingen, zelfs als de optiek verticaal omhoog gericht is. U kunt onze eigen ster overdag verkennen met de zonnefilter. Nadat u hem aan de telescoopopening hebt bevestigd (en alleen dan) kunt u veilig zonnevlekken en granulatie op de zon in de gaten houden. Zin om de eerste stappen in de astrofotografie te zetten? Pak dan de smartphone camera-adapter: Plaats uw mobiele telefoon over het oculair en uw telescoop wordt in een handomdraai een telescooplens. Perfect voor interessante kiekjes van de maan, planeten en zon.
KENMERKEN
– Telescoop voor nacht- en zonneobservatie
– Gemakkelijk te gebruiken telescoop voor beginners
– Goed geschikt voor het observeren van de maan, planeten en zon
– Vergroting met accessoires inbegrepen: 35x, 77x
– Aanbevolen maximale vergroting: 140x
– Brandpuntsafstand: 700 mm
– Diameter van de lens: 70 mm
– Brandpuntsverhouding: f/10
– Montering: azimutaal
– Oculairhouder insteekdiameter: 31,7 mm (1,25″)
– Met smartphone camera-adapter voor eerste stappen in astrofotografie
LEVERINGSOMVANG
– Refractortelescoop
– Azimutale montering
– Aluminium statief met opbergplankje
– 2x oculairs: 9 mm, 20 mm
– Zenitspiegel
– LED-zoeker
– Smartphone-adapter
– Objectief-zonnefilter
– Astronomiesoftware (download)
– Draaibare sterrenkaart
– Gebruiksaanwijzing