Telescoop Complete Set 70MM – Met Telefoonhouder – Sterrenkijker – Geschikt voor Kinderen en Volwassenen – Met Reistas

249,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Is uw kind gefascineerd door de sterrenbeelden aan de hemel en wordt het nooit moe om er ’s nachts naar te kijken? Zou u een telescoop willen bezitten die sterk genoeg is om de maan en haar oppervlak te onderzoeken? Met veel plezier introduceren wij de Refractietelescoop Set, een astronomische beginnerstelescoop met een opening van 70 mm voor kinderen. Het ideale cadeau voor een jongere die van jongs af aan interesse in astronomie heeft ontwikkeld.
Werking van de Refractietelescoop Set:
De Refractietelescoop is een uitstekend hulpmiddel voor het zien van hemellichamen en aardse objecten, en het is vooral handig voor het bekijken van maan- en hemelse dingen. De reiscope heeft volledig beschermde glazen optische componenten en geeft heldere, scherpe beelden. Ontworpen met een reis kijker die klein en draagbaar is, waardoor het ideaal is voor iedereen die een on-the-go sky gazer is.
Kenmerken:
Geweldig voor beginners: Een fantastische keuze voor amateur-astronomen die op zoek zijn naar mogelijkheden aan de nachtelijke hemel. De Refractietelescoop Set is in staat om scherpe en gedetailleerde beelden te produceren van hemellichamen zoals sterren en de maan.
Veilig in gebruik: Grondig gecoate lenzen van optisch glas met uitstekende transmissie coatings kunnen reflecties verminderen en de hoeveelheid licht die de lens van de camera bereikt verbeteren, wat leidt tot helderdere en kleurrijkere foto’s. Bovendien is de lens bedoeld om de ogen van de kijker af te schermen, waardoor het een veiliger alternatief is voor lange kijk perioden.
Goede vergroting: Het wordt geleverd met twee verwisselbare lenzen en een 3x Barlow lens, die elk oculair drie keer kan vergroten. Dit maakt verschillende vergroting opties mogelijk, waardoor het eenvoudiger wordt om objecten op verschillende afstanden te onderzoeken.
Zoeker scope: De 5×24 finder scope met beugel voor montage en kruisdraden kan zelfs beginners helpen om moeiteloos dingen te lokaliseren. De meegeleverde draadloze afstandsbediening en smartphone converter maken het eenvoudig en comfortabel om de nachtelijke hemel te verkennen en tegelijkertijd spectaculaire kosmische foto’s te maken.
Statief: De Refractietelescoop Set beschikt over een aanpasbaar aluminium legering statief en reiskoffer die het eenvoudig maken om de telescoop op te zetten en over te brengen naar verschillende plaatsen.
Voordelen en nadelen:
Zeer geschikt voor beginners
Veilig in gebruik
Goede vergroting
Zoeker
Statief
Weegt 2,6 kg
Specificaties:
Ooglens Beschrijving: Barlow
Diameter objectieflens: 70mm
Beschrijving telescoopbevestiging: Altazimut montage
Product Afmetingen: 62.7 x 12.5 x 21.5cm
Type focus: Handmatige scherpstelling
Voedingsbron: Adapter
Zoeker scope: Reflex
Item Gewicht: 2.6kg
Pakketspecificaties:
1x Refractietelescoopreeks