Celestron Travelscope 50 – Draagbare Telescoop – Met Rugzak

89,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze draagbare telescoop is de ideale reisgenoot! Met zijn compacte formaat en gebruiksgemak zet je de Travelscope 50 in een mum van tijd in elkaar. Hierdoor mis je geen moment meer, waar je ook bent!
Wil je op vakantie naar de nachtelijke hemel kijken? Met het meegeleverde aluminium statief kan je op de meest onherbergzame plaatsen je telescoop opzetten. De sterke constructie zorgt ervoor dat de interne onderdelen van je telescoop niet beschadigen. Extra handig is de draagtas, waarmee je de Travelscope veilig vervoert.
Met een lens met een diameter van 50 millimeter, kan je genoeg licht opvangen om de grote hemellichamen goed te observeren. Met coating is ontworpen om zoveel mogelijk licht op te vangen en te centreren. De twee verschillende oculairs, met brandpuntafstanden van respectievelijk 8 en 20 millimeter, zorgen voor een vergroting van 18x en 45x.
Door de coating van het glas biedt de Travelscope 50 je heldere beelden. De hendels op de telescoop zorgen voor subtiele afstelmogelijkheden. Zo verlies je mooie hemellichamen niet uit het oog. De meegeleverde software zorgt ervoor dat je een database met ruim 10.000 objecten kunt downloaden. Ook zitten er verschillende luchtkaarten bij, waarmee het vinden van al het moois dat de hemel je te bieden heeft nog makkelijker wordt.
– Celestron Travelscope 50
– 20mm opzetstuk
– 8mm opzetstuk
– Aluminium statief
– CD ROM: The Sky X – First Light Edition
– Draagtas