CAMUX Telescoop – Sterrenkijker – Geschikt voor volwassenen en kinderen – Nachtkijker – Sterrenkunde

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de wonderen van het heelal. Duik in het avontuur van de nacht en zie wat er zich boven je afspeelt. Bekijk de maan, Jupiter, Saturnus, talloze sterren of bekijk professioneel en gedetailleerd de schoonheid van de natuur. De complete telescoop set van CAMUX biedt beginners en gevorderden een toegankelijke en professionele set die door zijn lichte gewicht en handige draagtas overal mee naar toe te nemen is. De set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met astronomie.
Keuzehulp
De camux telescoop is een ideale keus als je zoekt naar een telescoop met een ideale balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De telescoop kan tot 90 keer vergroten en is daarmee ideaal voor het bekijken van close-ups van de maan, planeten, sommige sterarrangementen, evenals vogels, dieren in het wild en verre boomtoppen. Het lichtgewicht frame en de handige draagtas maken het mogelijk de telescoop set makkelijk overal mee naar toe te nemen.
Voordelen:
Superieure optica
Makkelijk te installeren
Telefoonhouder
Oculairhouder
Stevig statief
Lichtgewicht
Draagtas
Uitschuifbaar statief
Nederlandse handleiding
Superieure optica
De CAMUX telescoop is uitgerust met 400 mm brandpuntsafstand, een 70 mm diameter lens en een Barlow lens van 3x vergroting om verbluffende beelden te kunnen zien. Verder beschikt de telescoop over hoogwaardige, volledig FMC gecoate lenzen die het beeld verbeteren en je ogen goed beschermen.
Vergroting
De telescoop set beschikt over twee vervangbare oculairs, 25 mm en 10 mm, en een Barlow lens met een factor 3 vergroting. De Barlow lens verdrievoudigd de vergrotingskracht van elk oculair. De vergroting is te variëren tussen 12 keer tot en met 90 keer. De 10 mm oculair in combinatie met de Barlow lens biedt de keer 90 vergroting. De vergrotingen bieden heldere close-ups van vogels, dieren in het wild, verre boomtoppen, evenals de maan, planeten en sommige sterarrangementen. De bijgeleverde zoeker kan op de telescoop gemonteerd worden voor het lokaliseren van objecten.
Telefoonhouder
Prachtige beelden wil je natuurlijk altijd terug kunnen zien en soms zelfs delen met de wereld. Om die reden bevat de telescoop set van camux een telefoonhouder waarmee je foto’s kan maken van hetgeen dat jij door de lens ziet. Bevestig de telefoonhouder aan een van de oculairs en begin met het vastleggen van waanzinnige beelden.
Complete set :
Opbergtas
Telescoop statief
Telescoop buis
Red dot zoeker
Telescoop spiegel
2 x Oculairs: 10mm & 25mm
1 x Barlow lens
Telefoon houder
Oculairs houder
Specificaties:
– Optisch systeem: Refractor
– Diameter lens: 70 mm
– Brandpuntafstand: 400 mm
– Oculair: 10 / 25 mm
– Barlow lens: 3 keer
– Vergroting: 12 / 30 / 36 / 90 keer
– Finder scope: 5 x 24
– Zenith spiegel: 48° full image
– Lens coating: Multilayer broadband green
– Resolutie: ≤ 3.1
– Zichthoek: 2 ° 21 ‘
– Bevestiging: Platformschroef
– Tripod: Versterkt aluminium
Tevredenheidsgarantie:
Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons product hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!
Wacht niet langer en duik in het avontuur van de nacht. Druk voor 23:59 nog op de gele knop en ontdek morgen direct al de verbazingwekkende wonderen van het heelal!