DrPhone SUPERNOVAX2 Junior Astronomische HD Draagbare Telescoop – 300X70mm – 150x vergroting – Monoculaire met Statief & Telefoonhouder – Geschikt voor Astronomie Beginners/Kinderen & Volwassenen

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

300mmx70mm: Deze astronomische telescoop heeft een brandpuntsafstand van 300 mm en een grote opening van 70 mm. Meerlaagse lenzen met hoge lichttransmissie maken de objecten helderder en duidelijker. De Telescoop heeft een volledig multi-coated optische glazen lens , die ervoor zorgt dat de helderheid verbeterd wordt en dat het je ogen beschermt.
Telefoonhouder + Observatie: Het product wordt geleverd met een nauwkeurige positionering sterzoeker die je kan helpen snel de sterren te vinden voor eenvoudige observatie. Je kunt je telefoon ook op de bijgevoegde telefoonhouder plaatsen om foto’s te bekijken en te maken.
Multi-vergroting: 5-150X Vergroting met twee vervangbare oculair (6mm, 20mm). De vergroting van de 6mm oculair is 50X, 20mm oculair is 15X. Met een 1.5X omkeeroculair en een 3X barlow lens, kan de vergroting worden verhoogd van 15X om 150X. Daarnaast is er een 5X24 finder scope met montagebeugel, waarbij je gemakkelijk de observatie doel kan vinden.
Maanfilter: We hebben ook een maan filter om de helderheid van de maan duidelijker te maken, zodat de details van de maan beter gezien kan worden.
Toepasbaar: Het kan worden gebruikt om de nachtelijke hemel dag en nacht te observeren en te genieten van het verre landschap.
Het is een fantastische astronomische telescoop voor kinderen en astronomie beginners/studenten die de ruimte willen verkennen.
Statief: Het statief is gemaakt van aluminiumlegering, die licht en duurzaam is, en de antislip voetpad aan de onderkant is geschikt voor verschillende terreinen.
Focuswiel: Het focuswiel wordt gebruikt om de brandpuntsafstand aan te passen en de verstelhendels wordt gebruikt om de hoek van de telescoop aan te passen.
Hoe te monteren de telescoop?
(1) Trek de aluminium statief benen zover uit elkaartotdat de poten plat in een horizontale positie zit.
(2) De telescoop buis heeft een montage tab aan de onderkant, plaats deze tab in de sleuf op de top van het statief.
(3) Draai de gekartelde knop op het statief hoofd.
(4) Schroef de gericht controle arm in de schroefdraad socket aan de achterzijde van de mount.
(5) Plaats de diagonaal spiegel in het einde van de telescoop buis.
(6) Plaats de 20mm oculair (20mm is gemarkeerd op het oculair) in de diagonaal spiegel.
(7) Verwijder de stofkap van de grote einde van de telescoop.
(8) Je telescoop is nu klaar voor gebruik.
WAARSCHUWING:
Disclaimer: Kijk nooit met de blote oog naar de zon via deze SUPERNOVAX2 telescoop. Dit kan permanente schade veroorzaken. Je MOET de juiste ZONNEN filter gebruiken wil je naar de zon kijken. Deze kun je los aanschaffen. Wij adviseren zelfs met filter niet te kijken naar de zon. Deze telescopen zijn voornamelijk bedoelt om de maan te observeren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerd gebruik.
-Bij het observeren van de maan moet je het maanfilter gebruiken (meegeleverd), dat de reflectie van licht kan verminderen en duidelijker kan zien.
Kenmerken:
– Astronomische telescoop
– Aluminium statief
– Multi oculairs
– Telefoonhouder
– Maanfilter
– 300mmx70mm
Specificaties:
-Astronomische telescoop
-Gezichtsveld: 1.2 °
-Objectieve lens Diameter: 70mm
-Optische Coating: Anti-Reflectie Coating
-Brandpuntsafstand: 300mm
-Barlow lens: 3x/1.5x
-Focus ratio: 4.29
-Exit pupil diameter: 2.2mm
-Oculair 1: 20mm 15X
-Oculair 2: 6mm 50x
-Vergroting: 15X-150X
-Finder: 5×24
-Statief: aluminium statief
-Afmetingen van het artikel: 49*14*24 cm
-Materiaal: ABS plastic + Aluminium legering + Rubber + Optische glazen
Pakket Inbegrepen:
1x Telescoop buis
1x 1.5X omkeeroculair
1x 3X barlow len
1x Finder scope
1x Statief
1x H20mm oculair
1x H6mm oculair
1x Maan filter
1x Diagonaal spiegel