E&CT Trading HD Telescoop – 360/50 Draagbare Kinderen/Volwassene – Cadeau Lucht Waarnemer – 50mm Astronomische Refractor Telescoop

55,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ben jij of zijn je kinderen gefascineerd door het heelal, de maan en de sterren maar ben jij hier nog niet actief mee bezig geweest? De E&CT Trading telescoop met 3 verschillende standen is het perfecte startpunt voor iedereen die de maan en de sterren zou willen bekijken. De telescoop is namelijk zeer compact en is hierdoor dus ideaal om thuis te gebruiken of mee te nemen wanneer je op reis gaat. De E&CT Trading telescoop is ook geschikt voor kinderen waardoor jij op jonge leeftijd je kindere kennis kan laten maken met het heelal.
Verschilende vergrotingen
De E&CT Trading telescoop wordt geleverd met 3 verschillende lenzen die allemaal een andere vergroting bieden. Zo heeft deze telescoop een lens met een vergroting van 60x, een met een vergroting van 18x en een oprichtend oculair
van 1.5x. Op deze manier is het mogelijk om het heelal op verschillende manieren te bekijken, zowel in zijn geheel als bijvoorbeeld meer ingezoomd op de maan of de sterren.
De telescoop van E&CT Trading is een erg compacte telescoop. Dit zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk mee te nemen is en bijvoorbeeld ook op vakantie gebruikt kan worden. Daarnaast is de telescoop ook voorzien van een statief die losgekoppeld kan worden. hierdoor is het nog makkelijker mee te nemen als bagage. Het statief is vervolgens weer gemakkelijk te monteren door middel van een knop met schroefdraad. De verschillende vergrotingen zijn ook gemakkelijk te verwisselen.