FAS Pendezza® Black Tulip Voetbaltafel voor indoor – Voetbaltafel voor volwassenen – Speeltafel – Tafelvoetbaltafel – Telescoop stangen – Tafelvoetbalspel – Voetbaltafel voor bedrijven en kantoren – Inclusief tafelvoetbalballetjes – Made in Italy

899,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bent u opzoek naar extra informatie of ondersteunende services? Neem dan gerust contact op met Vandenbossportief!
Deze Italiaanse FAS Black Tulip voetbaltafel is de perfecte voetbaltafel voor bedrijven inhuis en het kantoor. De FAS Black Tulip is een voetbaltafel meubel met metalen poten voor extra stevigheid. Omdat dit een voetbaltafel is voor proffesioneel gebruik is hij ideaal voor bedrijven, horeca of scholen. Deze voetbaltafel van FAS is 65 kg schoon aan de haak.
De voetbaltafel is gemaakt van sterke materialen en verkrijgbaar in een moderne zwarte uitvoering. Het speelveld is gemaakt van 5mm gehard glas en de stangen van sterk staal, gecoat met niet-roestend chroom. De klassieke nylon lagers, exclusief geproduceerd door FAS garanderen het perfect glijden van de stangen. Deze voetbaltafel wordt geleverd met doorlopende stangen van 16mm om de veiligheid van jong en oud te waarborgen. Perfect voor elk huishouden!
De FAS Pendezza® Black Tulip Voetbaltafel:
Gegoten poppen – Alle FAS voetbaltafels hebben gegoten poppen. Deze zijn niet geschroefd waardoor u nooit meer last krijgt van kapotte poppen.
Modern design – Alle FAS voetbaltafels hebben een uniek design. Zo past elke tafel in ieder interieur, zowel binnen als buiten.
Telescopische stangen – Deze voetbaltafel wordt geleverd met telescopische stangen om de veiligheid van jong en oud te waarborgen.
Nylon kogellagers: De klassieke nylon lagers, exclusief geproduceerd door FAS garanderen het perfect glijden van de stangen.
Inclusief accessoires – Deze voetbaltafel wordt standaard geleverd met speelballetjes. Zo hoeft u niet deze accessoires nog aan te schaffen.
2 jaar garantie – We hanteren de fabrieksgaranties. Bij FAS Pendezza hebben de voetbaltafels een fabrieksgarantie van 2 jaar.
Stalen onderstel – De Fas Pendezza voetbaltafels beschikken allemaal over een stalen onderstel voor extra stevigheid. Hierdoor kunnen zelfs de fanatiekste spelers ontzettend veel plezier beleven aan deze tafels.
100% Tevredenheidsgarantie
Veel blije klanten gingen je al voor en hebben nu een hoop speelplezier thuis. Door een 100% tevredenheidsgarantie loop je geen risico en kun je 30 dagen lang kosteloos retourneren. Daarnaast krijg je 2 jaar lang fabrieksgarantie. Leverbaar zolang de voorraad strekt. Druk op ‘+ In Winkelwagen’ en ontvang de FAS Black Tulip voetbaltafel morgen al in huis!
Wat zit er in de verpakking?
1x Voetbaltafel (Black Tulip)
1x Accessoires
Over het merk FAS Pendezza®
Het voetbaltafelmerk FAS is ontstaan uit de ideeën van de Italiaanse broers Davide en Alfonso Pendezza. In 1964 starten ze hun eigen merk voetbaltafels. FAS legt zichzelf een zeer hoge kwaliteitsstandaard op tijdens de productie van de tafels in Noord-Italië.
Alle FAS voetbaltafels zijn grote modellen. Welke voetbaltafel u ook kiest, u bent er zeker van dat het voetbalspel het formaat heeft van een wedstrijd voetbaltafel. Dankzij het brede aanbod aan materialen, afwerkingen en kleuren, heeft FAS voor elk interieur een passend model.
De laatste jaren laat FAS zich, onder bezielende leiding van de dochters Pendezza, inspireren door het de architectenhuis van Basaglia & Rota Nodari. De invloed van de dochters en het top design huis leiden tot mooie unieke vormgegeven design voetbaltafels voor binnen en buiten.
Wat maakt een FAS voetbaltafel bijzonder?
FAS voetbaltafels, gemaakt in Italië kenmerken zich door:
Een houten meubel
Hoge kwaliteit
Gegoten poppen, niet geschroefd dus nooit meer kapotte poppen
Flexibele stalen stangen
Goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond
Optimale balcontrole door speelveld
Fas zijn prima voetbaltafels door hun stevigheid, om te personaliseren met uw bedrijfslogo en of andere uiting. Snel en speelklaar geleverd.