Levenhuk Skyline Travel 50 Telescoop

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Levenhuk Skyline Travel 50 Telescoop is een compacte en lichtgewicht refractortelescoop die zelfs door een kind gemakkelijk te gebruiken is. Deze telescoop is geweldig voor het bestuderen van het maanoppervlak en het observeren van de planeten van het zonnestelsel en verschillende aardse objecten. De telescoop observeert alleen deep sky-objecten zoals de helderste sterren en sterrenstelsels.
De telescoop wordt geleverd met veel accessoires: twee oculairen, een diagonaal prisma en een Barlow lens. Het is niet nodig om extra accessoires aan te schaffen. De maximale vergrotingsfactor is 135x. De buis wordt geïnstalleerd op een alt-azimut mount, die verticaal of horizontaal gedraaid kan worden. Er zijn geen speciale vaardigheden of kennis nodig om deze telescoop te bedienen. De telescoopbuis zal je verrassen – hij is bijna half zo groot als een gewone refractor.
Het aluminium statief van de telescoop kan eenvoudig worden aangepast aan de lengte van de waarnemer. Je kunt deze telescoop mee naar buiten nemen: Hij is compact en eenvoudig in een paar minuten in elkaar te zetten. Dankzij het lichtgewicht ontwerp kan zelfs een kind hem meenemen. De kit bevat een speciale rugzak om de telescoop en accessoires gemakkelijk te vervoeren. Levenhuk Skyline Travel 50 is een geweldig observatie-instrument voor uitstapjes naar het platteland. Zowel volwassenen als kinderen zullen genieten van deze telescoop.
Kenmerken:
Geschikt voor zowel aardse als astronomische observaties
Compacte, verkorte buis
Lichtgewicht ontwerp
Tot 135x vergrotingskracht met standaard kitaccessoires
Gecoate optiek
Alt-azimut-vatting
Ideaal voor kinderen en beginners
De set bevat een handige rugzak voor transport
De kit bevat:
Levenhuk Skyline Travel 50 Telescoop
Mount
2x optische zoeker
H8 oculair, 1.25″
H20 oculair, 1.25″
Diagonaal prisma
3x Barlow lens
Aluminium statief
Rugzak voor opslag en transport
Gebruiksaanwijzing en levenslange garantie