Levenhuk Discovery Spark 707 AZ Telescoop met boek

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Discovery Channel informeert, vermaakt en inspireert zijn publiek over de hele wereld over de wereld in al zijn wonderen, diversiteit en verbazing. Discovery biedt miljoenen mensen de kans om te ontdekken en hun nieuwsgierigheid te bevredigen. Het biedt een meeslepende mix van verhalen in verschillende genres, waaronder wetenschap en technologie, verkenning, avontuur, geschiedenis en diepgaande blikken achter de schermen van de mensen, plaatsen en organisaties die de wereld waarin we leven vormgeven en delen.
Met trots presenteren we de Discovery optiekserie die wordt geproduceerd door Levenhuk en onderschreven door Discovery.
Als je droomt van je allereerste telescoop of op zoek bent naar een cadeau voor een beginnende astronoom, kijk dan eens naar de Levenhuk Discovery Spark 707 AZ Telescoop met boek. Hij combineert alles wat je nodig hebt voor je eerste blik op de nachtelijke hemel: eenvoudige bediening, een breed scala aan astronomische observaties en een uitgebreide set accessoires. Je kunt de details van maanlandschappen observeren, de planeten van de aardse groep en zelfs de helderste deepskyobjecten van veraf. Het is ook mogelijk om overdag aardse objecten te verkennen door de telescoop als spotting scope te gebruiken.
Als je droomt van je allereerste telescoop of op zoek bent naar een cadeau voor een beginnende astronoom, kijk dan eens naar de Levenhuk Discovery Spark 707 AZ Telescoop met boek. Hij combineert alles wat je nodig hebt voor je eerste blik op de nachtelijke hemel: eenvoudige bediening, een breed scala aan astronomische observaties en een uitgebreide set accessoires. Je kunt de details van maanlandschappen en de planeten van de aardse groep observeren en zelfs de helderste deepskyobjecten van veraf bekijken. Het is ook mogelijk om overdag aardse objecten te verkennen door de telescoop als spotting scope te gebruiken.
De Levenhuk Discovery Spark 707 AZ is gebaseerd op het achromatische refractorschema, dat wil zeggen dat het beeld zich vormt zonder kleurvervorming. De buitenste oppervlakken van de glazen lenzen zijn voorzien van een antireflectiecoating: Deze helpt het systeem om meer licht te verzamelen, wat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit over de hele FOV. De alt-azimutvatting is eenvoudig te bedienen en de verticale as is uitgerust met een vergrendelknop voor nauwkeurige afstelling. De tandheugelfocuser stelt de scherpstelling in. Dankzij de standaard 1,25″ diameter is de telescoop compatibel met veel optische accessoires.
De hoogte van de aluminium statiefpoten is verstelbaar en de accessoirebak houdt de accessoires altijd bij de hand. De set wordt geleverd met drie oculairen voor verschillende vergrotingen, een oculair met een rechtopstaand beeld en een 3x Barlow lens. Naast het apparaat en de accessoires vind je het kennisboek “Space. Non-Empty Emptiness” in een kleurrijke doos. Het boek geeft een gedetailleerde beschrijving van de hemellichamen van het zonnestelsel, wat vooral interessant is voor refractorbezitters, en geeft ook praktisch advies over het proces van telescopisch observeren.
Belangrijkste kenmerken:
Achromatische refractor en glazen lenzen met antireflecterende coating
Om ’s nachts de nabije ruimte te observeren en overdag aardse objecten
Alt-azimut montering met een knop om de telescoop te richten
Een grote set optische accessoires, een verstelbaar statief
Het boek over de ruimte – een geweldige gids voor beginnende astronomen
De set bevat:
Optische telescoopbuis
SR 4mm oculair
H 12,5mm oculair
H 20mm oculair
1,5x opstaand beeld oculair
90° diagonale spiegel
3x Barlow lens
Optische zoekerlens 5×24
Alt-azimut bevestiging
Aluminium statief met een accessoire lade
“Ruimte. Niet-lege leegte” kennisboek
Gebruikershandleiding en garantiekaart