Neewer® Adapter EF-M naar T2 met Telescopische Adapter Set – 1.25 Inch Lensadapter voor EOS M M2 M3 M5 M6 M10 M50 M100/200 Telescoop Spotting Scope, LS-T13 – Eenvoudige Montage voor Prachtige Telescoopfotografie

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de wonderen van de sterrenhemel met de NEEWER Adapter EF-M naar T2 met Telescopische Adapter Set. Deze hoogwaardige adapter is speciaal ontworpen voor EOS M camera’s en stelt u in staat om uw camera moeiteloos aan te sluiten op een telescoop. Of u nu een beginnende astronoom bent of een ervaren sterrenkijker, deze adapter zal uw fotografische ervaring naar een hoger niveau tillen. Duik dieper in de mysteries van het universum en leg adembenemende beelden vast van planeten, sterren en verre sterrenstelsels.
Voordelen: Compatibiliteit met alle EOS M camera’s.
Eenvoudige en veilige installatie.
Mogelijkheid voor nauwkeurige hoekaanpassing.
Handmatige instelling voor volledige controle.
Robuuste en duurzame constructie.
EOS M Telescopische lensadapter: De NEEWER Adapter is speciaal ontworpen voor camera’s met de EF-M lensbevestiging. Dit omvat modellen zoals EOS M M2 M3 M5 M6 Mark II M10 M50 Mark II M100 en M200. Met deze adapter kunt u uw camera naadloos aansluiten op een telescoop. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor astronomische fotografie, waardoor u verre sterrenstelsels, planeten en andere hemellichamen in verbluffend detail kunt vastleggen.
Comfortabele en veilige installatie: De installatieprocedure is ontworpen om eenvoudig en intuïtief te zijn, zelfs voor beginners. Door de T-ring en de 1,25-inch T-adapter via de schroefdraad te verbinden, kunt u een stevige verbinding tot stand brengen. Vervolgens wordt de T-ring via de bajonetflens op de camera geschroefd. Ten slotte wordt de 1,25-inch T-adapter op de telescoop aangesloten. Deze stappen zorgen samen voor een veilige en stabiele verbinding tussen uw camera en de telescoop.
Eenvoudige hoekaanpassing: De adapter is uitgerust met een uniek mechanisme voor hoekaanpassing. Met de meegeleverde L-vormige inbussleutel kunt u de T-ring eenvoudig losmaken en de camera draaien totdat u de gewenste hoek heeft bereikt. Dit betekent dat u de flexibiliteit heeft om vanuit verschillende hoeken te fotograferen, wat vooral handig is bij het vastleggen van bewegende hemellichamen.
Handmatige instelling: Een belangrijk kenmerk van deze adapter is de handmatige instellingsmodus. Hoewel autofocus en andere automatische functies niet beschikbaar zijn wanneer de T-ring is geïnstalleerd, biedt dit fotografen de mogelijkheid om volledige controle te hebben over hun opnames. Dit is ideaal voor diegenen die specifieke instellingen willen aanpassen om de perfecte opname te krijgen.
Verpakkingsinhoud: 1 x T-ring
1 x 1,25 inch T-vormige adapter
1 x L-vormige inbussleutel
1 x gebruikershandleiding (Engelse taal niet gegarandeerd)
Productspecificaties: Merk: NEEWER
Modelnummer: 33000042
Afmetingen verpakking: 6,91 x 6,71 x 5,89 cm
Gewicht: 85,05 gram
Doe nu de aankoop en verrijk uw astronomische fotografie-ervaring met deze hoogwaardige adapter!