SVBony – Telescoop Camera Adapter – 1.25″ – M42 – T2 – T-ring Adapter – Aluminium – T2 Adapter – Geschikt voor Nikon – Telescoop Accessoires – Foto Adapters

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar adembenemende foto’s van het heelal met je Nikon DSLR-camera? Zoek niet verder dan de Svbony 1.25″ Telescopische Camera Adapter. Gemaakt van hoogwaardige aluminium materialen, is deze adapter gebouwd om lang mee te gaan, waardoor je jarenlang ongelooflijke beelden van de sterrenhemel kunt vastleggen. Met een buitenste en vrouwelijke draad van M42 x 0,75 mm is deze adapter compatibel met alle Nikon SLR- en DSLR-modellen, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zijn astrofotografie-setup wil upgraden. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het vastleggen van adembenemende beelden van het heelal met de Svbony 1.25″ Telescopische Camera Adapter.
Functies
Compatibiliteit
Vermindert reflecties
Hoogwaardig aluminium materiaal
T-ring bevestiging
Eenvoudig in gebruik.
Veelzijdige compatibiliteit
De Svbony 1,25″ telescopische camera-adapter is compatibel met alle Nikon SLR/DSLR-modellen, waardoor het een veelzijdige optie is voor fotografen en astronomen.
Eenvoudig te gebruiken
De adapter heeft een eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk te gebruiken is. U hoeft alleen de telescoophouderadapter in de verlengbuis te draaien, de T-ring in de verlengbuis te draaien en de telescoopcamera in de telescoopinterface te steken.
Hoogwaardige materialen
De adapter is gemaakt van hoogwaardige aluminiummaterialen die hem duurzaam en duurzaam maken. Dit zorgt ervoor dat je hem lang kunt gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over slijtage.
Minimaliseert reflecties
De binnenkant van de adapter is voorzien van volledige schroefdraad om reflecties te minimaliseren, wat helpt om heldere en hoogwaardige beelden te produceren.
Eenmalige aankoop
Aangezien de adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen en duurzaam is, kan deze een eenmalige aankoop zijn voor langdurig gebruik. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor fotografen en astronomen.
Verpakkingsinhoud
1 x 1,5 inch Verlengbuis
1 x 1,25 inch T-bevestiging
1 x T-ringadapter
Specificaties
Materiaal: Aluminium
Buislengte: 2.68 inch / 6.8 cm
Diameter: 1.73 inch / 4.4 cm
Totale lengte: 4.06 inch / 10.3 cm
Schroefdraad: Beide adapters hebben een universele M42x0.75 draad
Montage: Compatibel met Nikon
Gewicht: 5.01 oz / 142 g
Kleur: Zwart
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden