Neewer® – T-Ring Adapter Set, T2 Ring Camera Lens Adapter & M42 naar 1.25 Inch Telescoop T-Montage Adapter – Compatibel met Nikon 1 Series Mirrorless Camera’s (AW1 J1 J2 J3 J4 J5 S1 S2 V1 V2 V3), Model LS-T10

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Betreed de fascinerende wereld van astrofotografie met de Neewer T Ring Adapter Set. Speciaal ontworpen voor Nikon 1 serie spiegelloze camera’s, stelt deze adapter u in staat om de onmetelijke schoonheid van het universum vast te leggen met uw telescoop en camera.
Voordelen Specifiek voor Nikon 1 serie camera’s.
Eenvoudige en stevige installatie.
Hoogwaardige bouwkwaliteit.
Fijne hoekaanpassing mogelijk.
Handmatige focus voor precisie.
Compatibiliteit met Nikon 1 Serie Camera’s De Neewer T Ring Adapter is zorgvuldig ontworpen om perfect te passen bij de Nikon 1 serie spiegelloze camera’s. Of u nu een AW1, J1, J2, J3, J4, J5, S1, S2, V1, V2 of V3 heeft, deze adapter zorgt voor een naadloze verbinding, waardoor u de majestueuze schoonheid van de sterrenhemel en andere hemellichamen kunt vastleggen.
Eenvoudige Installatie Geen gedoe of complexiteit; de installatieprocedure is eenvoudig en rechttoe rechtaan. Begin met het verbinden van de T-ring en de 1.25 inch T-vormige adapter met de schroefdraad. Vervolgens schroeft u het andere uiteinde van de T-ring op de lensbevestiging van uw camera. Sluit tot slot de 1.25-inch T-vormige adapter aan op uw telescoop, en u bent klaar om te fotograferen!
Fijne Hoekaanpassing De adapter is ontworpen met het oog op precisie. Met behulp van de bijgeleverde L-vormige inbussleutel kunt u de T-ring eenvoudig losdraaien via de drie schroefgaten. Hierdoor kunt u de camera in de gewenste hoek draaien. Zodra u de perfecte hoek heeft gevonden, draait u de T-ring weer vast voor een stabiele opname.
Handmatige Focus Terwijl veel moderne camera’s en lenzen vertrouwen op autofocus, vereist deze T-ring adapter dat u handmatig scherpstelt. Dit kan in eerste instantie als een nadeel klinken, maar in werkelijkheid biedt het u meer controle over uw opnames. U kunt precies scherpstellen op het object dat u wilt vastleggen, wat resulteert in helderdere en scherpere beelden.
Inhoud van de verpakking 1 x T-ring
1 x 3.2 cm T-vormige adapter
1 x L-vormige inbussleutel
1 x Gebruikershandleiding
Products specificaties Merk: Neewer
Modelnummer: 33000029
Gewicht: 85.05 gram
Afmetingen: 6.81 x 6.71 x 5.99 cm
Compatibiliteit: Nikon 1 serie spiegelloze camera’s
Bestel nu en duik in de wereld van astrofotografie met de Neewer T Ring Adapter Set!