Neewer® – Telescoop Montage Statief Adapter Basis Zadelschroef voor Vixen Stijl Dovetail Beugels – Met M6 M8 Verzonken Boringen voor Astronomische Telescoopmonteringen – Geschikt voor EQ Hoofden – Eenvoudige Installatie en Snelle Bevestiging, QR011

104,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verken de wonderen van het universum met de Neewer Telescoop Montage Driepoot Adapter Basis Zadelklem. Dit hoogwaardige accessoire, ontworpen voor de serieuze astronoom, zorgt voor een stabiele en betrouwbare bevestiging van uw telescoop, waardoor u de sterrenhemel in al zijn pracht kunt observeren.
Voordelen Compatibel met Vixen-stijl dovetail rails.
Drop-in montage ondersteund.
Lange afstelschroefknop voor gemak.
Veelzijdige montageopties.
Inclusief waterpas voor nauwkeurige uitlijning.
Vixen Stijl Dovetail Rod Clip Deze klem is speciaal ontworpen voor dovetail rail platen in Vixen-stijl. Het biedt een naadloze compatibiliteit met een breed scala aan telescoopopstellingen. De stevige constructie garandeert dat uw telescoop veilig en stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens langdurige observatiesessies.
Drop-in Montage De innovatieve drop-in montagefunctie is ontworpen voor gebruiksgemak. Door simpelweg de railbalkplaat in de zadelklem te kantelen en naar binnen te schuiven, zit uw telescoop stevig vast. Dit elimineert de noodzaak van ingewikkelde bevestigingsmechanismen en bespaart u waardevolle observatietijd.
Lange Afstelschroefknop De verlengde schroefknop is niet zomaar een esthetisch kenmerk. Het is ontworpen om gebruikers een ongehinderde aanpassing van de klem te bieden, zelfs met een geïnstalleerde telescoop. De rechte richels op de knop zorgen voor een stevige grip, waardoor de klem stevig op zijn plaats blijft.
Veelzijdige Montageopties Deze klem is uitgerust met meerdere schroefgaten, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om te kiezen hoe ze hun telescoop willen monteren. Of u nu op zoek bent naar een horizontale of verticale opstelling, de veelzijdige montageopties hebben u gedekt.
Waterpas Een nauwkeurige uitlijning is cruciaal voor astrofotografie en observatie. Daarom is deze klem uitgerust met een ingebouwde waterpas. Dit hulpmiddel zorgt ervoor dat uw telescoop altijd perfect is uitgelijnd, waardoor u scherpe en heldere beelden krijgt.
Verpakkingsinhoud 1 x Neewer Telescoop Montage Driepoot Adapter Basis Zadelklem
1 x 3/8″ naar 1/4″ schroefadapter
Productspecificaties Merk: Neewer
Modelnummer: 10102281
Afmetingen: 12.9 x 7 x 3.7 cm
Gewicht: 200 gram
Materiaal: CNC-gefreesde aluminiumlegering
Kleur: Zwart
ASIN: B0C3CGNSYG
Mis deze kans niet! Voeg de Neewer Telescoop Montage Driepoot Adapter Basis Zadelklem toe aan uw winkelmandje en ontdek de wonderen van het universum als nooit